İZMEK'te Giyim Kursuna yoğun ilgi

07.11.2022 - 17:29, Güncelleme: 07.11.2022 - 17:29 1011+ kez okundu.
 

İZMEK'te Giyim Kursuna yoğun ilgi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde Çağırgan, Ambarcı ve Ortaburun mahallelerinde açılan İZMEK Giyim Kursuna bölge halkı yoğun ilgi gösteriyor.KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne ve Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Eğitim veren İZMEK kurs merkezi farklı sanat dalları ve branşlarda eğitimlerine devam ediyor. Beklentinin üzerinde talep gören kurslardan biri olan Giyim Kursu Çağırgan, Ambarcı ve Ortaburun mahallelerinde açıldı. Birbirinden güzel çalışmalara imza atılacak kurs merkezlerinde yapılan başarılı çalışmalar yılsonunda halkla buluşmak üzere sergilenecek.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde Çağırgan, Ambarcı ve Ortaburun mahallelerinde açılan İZMEK Giyim Kursuna bölge halkı yoğun ilgi gösteriyor.

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne ve Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Eğitim veren İZMEK kurs merkezi farklı sanat dalları ve branşlarda eğitimlerine devam ediyor.

Beklentinin üzerinde talep gören kurslardan biri olan Giyim Kursu Çağırgan, Ambarcı ve Ortaburun mahallelerinde açıldı. Birbirinden güzel çalışmalara imza atılacak kurs merkezlerinde yapılan başarılı çalışmalar yılsonunda halkla buluşmak üzere sergilenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.