Son düdük çaldı, yeşil saha boks ringine döndü

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.11.2022 - 12:22, Güncelleme: 13.11.2022 - 11:07 1411+ kez okundu.
 

Son düdük çaldı, yeşil saha boks ringine döndü

Son düdük çaldı, yeşil saha boks ringine döndü
Sakarya’da Süper Amatör Lig’de oynanan müsabakada son düdüğün ardından olaylar çıktı. Yeşil sahanın adeta boks ringine dönüştüğü anlar saniye saniye kaydedildi.Sakarya Süper Amatör Ligi 6. haftasında Erenlerspor ve Kocadöngelspor, Erenler Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Kocadöngelspor’un 2-0’lık üstünlüğüyle biten karşılaşmanın ardından olaylar çıktı. Son düdükle birlikte başlayan kavgada, iki takım oyuncuları birbirine girdi. Yumrukların havada uçuştuğu olayda yeşil saha adeta boks ringine dönüştü. Bir süre sonra yatıştırılan kavga anı ise saniye saniye kaydedildi.
Son düdük çaldı, yeşil saha boks ringine döndü
Sakarya’da Süper Amatör Lig’de oynanan müsabakada son düdüğün ardından olaylar çıktı. Yeşil sahanın adeta boks ringine dönüştüğü anlar saniye saniye kaydedildi.
Sakarya Süper Amatör Ligi 6. haftasında Erenlerspor ve Kocadöngelspor, Erenler Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Kocadöngelspor’un 2-0’lık üstünlüğüyle biten karşılaşmanın ardından olaylar çıktı. Son düdükle birlikte başlayan kavgada, iki takım oyuncuları birbirine girdi. Yumrukların havada uçuştuğu olayda yeşil saha adeta boks ringine dönüştü. Bir süre sonra yatıştırılan kavga anı ise saniye saniye kaydedildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.