Hamile olan Aslı Enver'le ilgili yeni iddia

AKTÜEL/MAGAZİN 22.11.2022 - 21:18, Güncelleme: 22.11.2022 - 21:18 1131+ kez okundu.
 

Hamile olan Aslı Enver'le ilgili yeni iddia

İş insanı Berkin Gökbudak ile nikah masasına oturan ve hamile olan oyuncu Aslı Enver, sağlık gerekçesiyle yeni dizi projesinden ayrıldı.
Enver'in hamile kaldığı için anlaşması olduğu dijital bir platforma tazminat ödeyeceği öne sürüldü. Dijital bir platformla iki yıllık sözleşmesi bulunan oyuncu Aslı Enver'in hamile kaldığı için 15 Bin Dolar (280 Bin TL) tazminat ödeyeceği iddia edildi. Dijital platformda yer alan oyuncular bazı sözleşmelere de imza atıyor. Özellikle kadın oyuncular, "Anlaşma boyunca hamile kalma", "Kadın haklarını zedeleyecek açıklamalarda bulunma" gibi durumlarda 10 Bin dolardan (187 Bin TL) 50 Bin dolara (930 Bin TL) kadar tazminatla karşı karşıya kalabiliyor. Yeni Çağ
İş insanı Berkin Gökbudak ile nikah masasına oturan ve hamile olan oyuncu Aslı Enver, sağlık gerekçesiyle yeni dizi projesinden ayrıldı.

Enver'in hamile kaldığı için anlaşması olduğu dijital bir platforma tazminat ödeyeceği öne sürüldü.

Dijital bir platformla iki yıllık sözleşmesi bulunan oyuncu Aslı Enver'in hamile kaldığı için 15 Bin Dolar (280 Bin TL) tazminat ödeyeceği iddia edildi. Dijital platformda yer alan oyuncular bazı sözleşmelere de imza atıyor.

Özellikle kadın oyuncular, "Anlaşma boyunca hamile kalma", "Kadın haklarını zedeleyecek açıklamalarda bulunma" gibi durumlarda 10 Bin dolardan (187 Bin TL) 50 Bin dolara (930 Bin TL) kadar tazminatla karşı karşıya kalabiliyor.

Yeni Çağ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.