Bursaspor’da Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları başladı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2022 - 19:46, Güncelleme: 28.11.2022 - 16:50 834+ kez okundu.
 

Bursaspor’da Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları başladı

Bursaspor’da Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları başladı
Bursaspor, TFF 2. Lig’in 17. haftasında sahasında konuk edeceği Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.TFF 2. Lig’in 17. haftasında evinde Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri Nejat Biyediç Sahası’nda yaptığı antrenman ile bu maçın hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör İsmail Ertekin gözetiminde gerçekleşen idman 1 saat 20dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan çalışma, sonuçlandırma oyunları ile devam etti. Bursaspor, son bölümde dar alanda çift kale maçlar yaptı. Yeşil-beyazlılar, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenman ile sürdürecek.
Bursaspor’da Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları başladı
Bursaspor, TFF 2. Lig’in 17. haftasında sahasında konuk edeceği Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.
TFF 2. Lig’in 17. haftasında evinde Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri Nejat Biyediç Sahası’nda yaptığı antrenman ile bu maçın hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör İsmail Ertekin gözetiminde gerçekleşen idman 1 saat 20dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan çalışma, sonuçlandırma oyunları ile devam etti. Bursaspor, son bölümde dar alanda çift kale maçlar yaptı. Yeşil-beyazlılar, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenman ile sürdürecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.