Freni boşalan beton mikseri binaya girdi

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2022 - 22:52, Güncelleme: 28.11.2022 - 23:39 1119+ kez okundu.
 

Freni boşalan beton mikseri binaya girdi

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde park halindeyken freni boşalan beton mikseri binaya çarparak durdu.
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Sancaktepe Mahallesi’nde meydana gelen kazada B.G., 38 BL 871 plakalı mikserle inşaata beton getirdi. Sürücünün araçtan inmesinden kısa bir süre freni boşalan mikser, yaklaşık 50 metre sonra bir binaya çarptı. Beton mikserinde geniş çapta maddi hasar oluşurken, binada zarar gördü. Mikser, polis ekiplerinin incelemesinin ardından çekici ile kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde park halindeyken freni boşalan beton mikseri binaya çarparak durdu.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Sancaktepe Mahallesi’nde meydana gelen kazada B.G., 38 BL 871 plakalı mikserle inşaata beton getirdi. Sürücünün araçtan inmesinden kısa bir süre freni boşalan mikser, yaklaşık 50 metre sonra bir binaya çarptı. Beton mikserinde geniş çapta maddi hasar oluşurken, binada zarar gördü. Mikser, polis ekiplerinin incelemesinin ardından çekici ile kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.