Jandarmadan uyuşturucuya geçit yok: 5 gözaltı

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.12.2022 - 10:46, Güncelleme: 11.12.2022 - 10:44 1069+ kez okundu.
 

Jandarmadan uyuşturucuya geçit yok: 5 gözaltı

Jandarmadan uyuşturucuya geçit yok: 5 gözaltı
Aydın’ın Köşk ilçesinde jandarma ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor. Suçüstü yapılan baskında uyuşturucuyu temin ettiği tespit edilen 1 kişi ile birlikte 5 kişi yakalandı.Aydın İl Jandarma Komutanlığı, İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde kullanıcılarına ve satıcılarına yönelik faaliyetler aralıksız devam ediyor. Edinilen bilgiye göre Köşk ilçesi Yavuzköy Mahallesi’nde K.T. (29), M.P. (24), Y.Y. (33) ve E.G. (25) isimli 4 şüpheli suçüstü yakalandı. Uyuşturucuyu temin ettiği tespit edilen K.T. (23) isimli şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramada 55 gram metamfetamin, uyuşturucu kullanma aparatı ve 1 adet 9 mm. tabanca ele geçirildi. Yakalanarak gözaltına alınan 5 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Jandarmadan uyuşturucuya geçit yok: 5 gözaltı
Aydın’ın Köşk ilçesinde jandarma ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor. Suçüstü yapılan baskında uyuşturucuyu temin ettiği tespit edilen 1 kişi ile birlikte 5 kişi yakalandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde kullanıcılarına ve satıcılarına yönelik faaliyetler aralıksız devam ediyor. Edinilen bilgiye göre Köşk ilçesi Yavuzköy Mahallesi’nde K.T. (29), M.P. (24), Y.Y. (33) ve E.G. (25) isimli 4 şüpheli suçüstü yakalandı. Uyuşturucuyu temin ettiği tespit edilen K.T. (23) isimli şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramada 55 gram metamfetamin, uyuşturucu kullanma aparatı ve 1 adet 9 mm. tabanca ele geçirildi. Yakalanarak gözaltına alınan 5 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.