Tunceli’de karla mücadele sürüyor!

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.12.2022 - 09:50, Güncelleme: 15.12.2022 - 09:51 922+ kez okundu.
 

Tunceli’de karla mücadele sürüyor!

Tunceli’de karla mücadele sürüyor
Tunceli’nin ilçelerinde etkili olan kar yağışıyla birlikte ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Tunceli’nin ilçelerinde kar yağışı etkili oldu. Bu çerçevede İl Özel İdare ve karayolları ekipleri yolların kapanmaması için çalışmalarını sürdürüyor. Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, “Hozat-Karaoğlan-Ovacık Karayolumuzda karla mücadele çalışmalarız devam ediyor. Sürücülerimizin dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir" denildi.
Tunceli’de karla mücadele sürüyor

Tunceli’nin ilçelerinde etkili olan kar yağışıyla birlikte ekipler çalışmalarını sürdürüyor.
Tunceli’nin ilçelerinde kar yağışı etkili oldu. Bu çerçevede İl Özel İdare ve karayolları ekipleri yolların kapanmaması için çalışmalarını sürdürüyor.
Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, “Hozat-Karaoğlan-Ovacık Karayolumuzda karla mücadele çalışmalarız devam ediyor. Sürücülerimizin dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir" denildi.

Tunceli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.