Karşı şeride geçen otomobil takla attı: 1’i bebek 4 yaralı

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2022 - 23:28, Güncelleme: 20.12.2022 - 21:13 1000+ kez okundu.
 

Karşı şeride geçen otomobil takla attı: 1’i bebek 4 yaralı

Karşı şeride geçen otomobil takla attı: 1’i bebek 4 yaralı
Aksaray’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil karşı şeride geçerek takla attı. Kazada 1’i bebek 4 kişi yaralandı.Kaza, Aksaray-Konya Karayolu Sultanhanı ilçesi girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aksaray’dan Konya istikametine seyreden İshak S. (38) idaresindeki 01 AIZ 008 Plakalı otomobil Sultanhanı ilçe kavşağına geldiğinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek takla attı. Kazada sürücü ve araçta yolcu olarak bulunan Saniye T. (44), Ümmühan Erva T. (1) ve Fatma C. (51) yaralandı. Kazayı gören yoldan geçen diğer sürücüler olayı hemen 112 Acil Durum merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve polis ekibi sevk edildi. ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırdı. Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Karşı şeride geçen otomobil takla attı: 1’i bebek 4 yaralı
Aksaray’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil karşı şeride geçerek takla attı. Kazada 1’i bebek 4 kişi yaralandı.
Kaza, Aksaray-Konya Karayolu Sultanhanı ilçesi girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aksaray’dan Konya istikametine seyreden İshak S. (38) idaresindeki 01 AIZ 008 Plakalı otomobil Sultanhanı ilçe kavşağına geldiğinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek takla attı. Kazada sürücü ve araçta yolcu olarak bulunan Saniye T. (44), Ümmühan Erva T. (1) ve Fatma C. (51) yaralandı. Kazayı gören yoldan geçen diğer sürücüler olayı hemen 112 Acil Durum merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve polis ekibi sevk edildi. ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırdı. Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.