Yeni Şehir Esnaflar Çarşısında yıkım işlemleri başladı

ÇEVRE/DOĞA/HAVA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2022 - 08:31, Güncelleme: 27.12.2022 - 08:16 723+ kez okundu.
 

Yeni Şehir Esnaflar Çarşısında yıkım işlemleri başladı

Yeni Şehir Esnaflar Çarşısında yıkım işlemleri başladı
Kentsel dönüşüm projesi çerçvesinde acele kamulaştırma kararı alınarak kamulaştırılan, Eski Emniyet Çarşısı olarak bilinen ve 2 bloktan oluşan Yeni Şehir Esnaflar Çarşısında yıkım işlemleri başladı.Kızılay Mahallesi, Halitpaşa Caddesi üzerinde yer alan vatandaşlar tarafından Eski Emniyet Çarşısı olarak bilinen ve 2 bloktan oluşup 2300 m2 arsa üzerinde bulunan, Yeni Şehir Esnaflar Çarşısında yıkım çalışmaları başladı.Belediye Başkanı Bekir Aksun, “Şehir merkezinde kötü görüntü oluşturan yıllarca sorun teşkil eden 2 blok, kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde belediyemizce kamulaştırıldı. Kullanım açısından çevreyi rahatsız eden bu bloklar için yıkım çalışmaları belediyemiz tarafından başlatılmış olup en kısa zamanda dönüşümü gerçekleştirilecek.” diye konuştu.
Yeni Şehir Esnaflar Çarşısında yıkım işlemleri başladı
Kentsel dönüşüm projesi çerçvesinde acele kamulaştırma kararı alınarak kamulaştırılan, Eski Emniyet Çarşısı olarak bilinen ve 2 bloktan oluşan Yeni Şehir Esnaflar Çarşısında yıkım işlemleri başladı.
Kızılay Mahallesi, Halitpaşa Caddesi üzerinde yer alan vatandaşlar tarafından Eski Emniyet Çarşısı olarak bilinen ve 2 bloktan oluşup 2300 m2 arsa üzerinde bulunan, Yeni Şehir Esnaflar Çarşısında yıkım çalışmaları başladı.
Belediye Başkanı Bekir Aksun, “Şehir merkezinde kötü görüntü oluşturan yıllarca sorun teşkil eden 2 blok, kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde belediyemizce kamulaştırıldı. Kullanım açısından çevreyi rahatsız eden bu bloklar için yıkım çalışmaları belediyemiz tarafından başlatılmış olup en kısa zamanda dönüşümü gerçekleştirilecek.” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.