Altay’ın savunması alarm veriyor

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2023 - 11:27, Güncelleme: 17.01.2023 - 11:23 2331+ kez okundu.
 

Altay’ın savunması alarm veriyor

Altay’ın savunması alarm veriyor
Spor Toto 1. Lig’de oynadığı son 3 karşılaşmada kalesinde 8 gol gören Altay’da savunma alarm veriyor.Altay’ın, Spor Toto 1. Lig’in son 3 haftasında sergilediği performans hayal kırıklığı oluşturdu. Bu performansın önemli bir faktörünün de birçok oyuncunun alacaklarını temin edememesinin olduğu biliniyor. Durum böyle olunca siyah-beyazlı ekip, ligde çıktığı son 3 maçta kalesinde 8 gol gördü. Altay, sezonun ilk 15 maçında ise yalnızca 13 gol yemişti.Siyah-beyazlılar, ligin 21. haftasında 21 Ocak Cumartesi günü Pendikspor’u konuk edecek.
Altay’ın savunması alarm veriyor
Spor Toto 1. Lig’de oynadığı son 3 karşılaşmada kalesinde 8 gol gören Altay’da savunma alarm veriyor.
Altay’ın, Spor Toto 1. Lig’in son 3 haftasında sergilediği performans hayal kırıklığı oluşturdu. Bu performansın önemli bir faktörünün de birçok oyuncunun alacaklarını temin edememesinin olduğu biliniyor. Durum böyle olunca siyah-beyazlı ekip, ligde çıktığı son 3 maçta kalesinde 8 gol gördü. Altay, sezonun ilk 15 maçında ise yalnızca 13 gol yemişti.
Siyah-beyazlılar, ligin 21. haftasında 21 Ocak Cumartesi günü Pendikspor’u konuk edecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.