Kılıçdaroğlu'nu övüp HDP ile ittifak istedi.

GÜNDEM/GÜNCEL 20.01.2023 - 10:17, Güncelleme: 20.01.2023 - 10:17 6200+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu'nu övüp HDP ile ittifak istedi.

CHP'ye yakınlığıyla bilinen emekli amiral Türker Ertürk, fondaş Halk TV'nin canlı yayınında, 6'lı masayı yerden yere vurdu. .
Ertürk, masada uzlaşma, eşgüdüm ve koordinasyonun olmadığını söyledi. CHP genel başkanı Kemal KIlıçdaroğlu  Bir de beni deneyin, geliyorum ey dünya" diyerek adaylığını resmen ilan etse de,İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bu çıkışı açık şekilde veto ettigi bilinmekte . Akşener, adaylık için "Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a hayır demeyiz" diyerek Kılıçdaroğlu'na kapıyı kapattı. İYİ Parti'nin adaylığına açıkça karşı çıktığı Kemal Kılıçdaroğlu'nu öve öve bitiremeyen Ertürk, "Aday Kılıçdaroğlu olsun" deyip HDP ile ittifak çağrısında bulundu.. KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIĞINI SAVUNDU Masadaki isim belirsizliğine tepki gösteren Ertürk, "Hala 6'lı masada cumhurbaşkanı adayı belli değil. Millet İttifakı içinde en büyük parti hangisi? Cumhuriyet Halk Partisi... CHP'nin lideri kimse adayın o olması lazım" sözleriye Kılıçdaroğlu'nun adaylığını savundu. .
CHP'ye yakınlığıyla bilinen emekli amiral Türker Ertürk, fondaş Halk TV'nin canlı yayınında, 6'lı masayı yerden yere vurdu. .

Ertürk, masada uzlaşma, eşgüdüm ve koordinasyonun olmadığını söyledi.

CHP genel başkanı Kemal KIlıçdaroğlu  Bir de beni deneyin, geliyorum ey dünya" diyerek adaylığını resmen ilan etse de,İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bu çıkışı açık şekilde veto ettigi bilinmekte . Akşener, adaylık için "Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a hayır demeyiz" diyerek Kılıçdaroğlu'na kapıyı kapattı.

İYİ Parti'nin adaylığına açıkça karşı çıktığı Kemal Kılıçdaroğlu'nu öve öve bitiremeyen Ertürk, "Aday Kılıçdaroğlu olsun" deyip HDP ile ittifak çağrısında bulundu..

KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIĞINI SAVUNDU

Masadaki isim belirsizliğine tepki gösteren Ertürk, "Hala 6'lı masada cumhurbaşkanı adayı belli değil. Millet İttifakı içinde en büyük parti hangisi? Cumhuriyet Halk Partisi... CHP'nin lideri kimse adayın o olması lazım" sözleriye Kılıçdaroğlu'nun adaylığını savundu.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.