Asi Nehri kenarında mahsur kalan köpek kurtarıldı

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.01.2023 - 11:52, Güncelleme: 20.01.2023 - 10:44 1586+ kez okundu.
 

Asi Nehri kenarında mahsur kalan köpek kurtarıldı

Asi Nehri kenarında mahsur kalan köpek kurtarıldı
Hatay’ın Defne ilçesinde Asi Nehri kenarında mahsur kalan köpek kurtarıldı.Edinilen bilgilere göre, Defne ilçesinde Asi Nehri yatağında bir köpek mahsur kaldı. Çevrede ki vatandaşlar tarafından fark edilen köpeğin kurtarılması için itfaiye ekiplerine haber verildi. Bölgeye giden ekipler, halat ile nehir yatağına doğru indi. Daha sonra köpeği kurtaran ekipler, halat yardımı ile yukarı çıkarıp kurtardı.Kurtarılan köpeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Asi Nehri kenarında mahsur kalan köpek kurtarıldı
Hatay’ın Defne ilçesinde Asi Nehri kenarında mahsur kalan köpek kurtarıldı.
Edinilen bilgilere göre, Defne ilçesinde Asi Nehri yatağında bir köpek mahsur kaldı. Çevrede ki vatandaşlar tarafından fark edilen köpeğin kurtarılması için itfaiye ekiplerine haber verildi. Bölgeye giden ekipler, halat ile nehir yatağına doğru indi. Daha sonra köpeği kurtaran ekipler, halat yardımı ile yukarı çıkarıp kurtardı.
Kurtarılan köpeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.