Artçı depremde binalar yıkıldı

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2023 - 14:54, Güncelleme: 06.02.2023 - 14:15 1987+ kez okundu.
 

Artçı depremde binalar yıkıldı

Artçı depremde binalar yıkıldı
Adana’da 6.1 büyüklüğünde meydana gelen artçı depremde yıkılan binalar oldu.Sabaha karşı meydana gelen depremin ardından bugün öğlen saatlerinde 6.1 büyüklüğünde artçı deprem meydana geldi. Artçı depremle birlikte sabaha karşı yaşanan depremde zarar gören iki bina yıkıldı. Yıkılan bazı binalarda mahsur kalanların olduğu öne sürüldü. Huzurevleri Mahallesi’nde yıkılan binanın 14 katlı olduğu ve daha önceden boşaltıldığı öğrenildi. Bu binanın yanında 3 binada da ağır hasar olduğu öğrenildi.
Artçı depremde binalar yıkıldı
Adana’da 6.1 büyüklüğünde meydana gelen artçı depremde yıkılan binalar oldu.
Sabaha karşı meydana gelen depremin ardından bugün öğlen saatlerinde 6.1 büyüklüğünde artçı deprem meydana geldi. Artçı depremle birlikte sabaha karşı yaşanan depremde zarar gören iki bina yıkıldı. Yıkılan bazı binalarda mahsur kalanların olduğu öne sürüldü. Huzurevleri Mahallesi’nde yıkılan binanın 14 katlı olduğu ve daha önceden boşaltıldığı öğrenildi. Bu binanın yanında 3 binada da ağır hasar olduğu öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.