Depremin 32. saatinde de çalışmalara umutlu bekleyişler eşlik ediyor

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2023 - 12:47, Güncelleme: 07.02.2023 - 12:15 2088+ kez okundu.
 

Depremin 32. saatinde de çalışmalara umutlu bekleyişler eşlik ediyor

Depremin 32. saatinde de çalışmalara umutlu bekleyişler eşlik ediyor
Osmaniye’de enkaz altındaki çalışmalar 32. saatinde de umutla sürüyor.Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından Osmaniye’de çok sayıda bina yıkıldı. Enkaza dönen binalarda AFAD, JAK, UMKE, polis ve jandarma ile sivil toplum kuruluşlarını yanı sıra vatandaşlarda arama ve kurtarma çalışmalarına katkı sağlıyor. Depremin 32. saatinde de arama çalışmaları umutla sürüyor. Ekipler enkaz üzerinde arama çalışması sürdürürken, enkaz altında kalanların yakınları ise dualarla bekleyişini sürdürüyor. Vatandaşlar gözyaşları içerisinde yakınlarından sevindirici haber beklediği görülüyor.
Depremin 32. saatinde de çalışmalara umutlu bekleyişler eşlik ediyor
Osmaniye’de enkaz altındaki çalışmalar 32. saatinde de umutla sürüyor.
Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından Osmaniye’de çok sayıda bina yıkıldı. Enkaza dönen binalarda AFAD, JAK, UMKE, polis ve jandarma ile sivil toplum kuruluşlarını yanı sıra vatandaşlarda arama ve kurtarma çalışmalarına katkı sağlıyor. Depremin 32. saatinde de arama çalışmaları umutla sürüyor. Ekipler enkaz üzerinde arama çalışması sürdürürken, enkaz altında kalanların yakınları ise dualarla bekleyişini sürdürüyor. Vatandaşlar gözyaşları içerisinde yakınlarından sevindirici haber beklediği görülüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.