Meral Akşener masadan kalktı: Altılı Masa'yı topa tuttu!

GÜNDEM/GÜNCEL 03.03.2023 - 15:28, Güncelleme: 03.03.2023 - 15:49 2495+ kez okundu.
 

Meral Akşener masadan kalktı: Altılı Masa'yı topa tuttu!

İYİ Parti lideri Meral Akşener katıldığı Genel İdare Kurulu toplantısında Altılı Masa'yı topa tuttu.
İYİ Parti lideri Meral Akşener'in açıklamaları şu şekilde;"Nasıl ki 'Ceketimi koysam seçilir' diyenlerin karşısında durduk, bugün de aynı yerde duruyoruz.  'Ceketimi assam aday seçilirim' diyenlerin karşısındayız." İYİ Parti kıskaca alınmış, bir tercihe zorlanmıştır. Dayatmalara asla boyun eğmeyeceğiz. "Görüşlerimiz, masadaki paydaşlar tarafından reddedildi." "Şahsi hırslar Türkiye'ye tercih edilmiştir." Biz Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun Erdoğan'a karşı kazanabileceğini savunduk. Diğer 5 Parti ise Kılıçdaroğlu ismini ortaya koydu. Anket ile sonuçların değerlendirilmesini istedik ve bu talep reddedildi. "Biz milletimize verdiğimiz her sözün arkasındayız! Ancak ne bir kumar masasında ne de bir kumar masasında olmayacağız!" "Üzülerek söylüyorum ki geldiğimiz son noktada Altılı Masa artık millet iradesini kararlarına yansıtma yetisini kaybetmiştir." "Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na sesleniyorum; Milletimiz sizi göreve çağırıyor."
İYİ Parti lideri Meral Akşener katıldığı Genel İdare Kurulu toplantısında Altılı Masa'yı topa tuttu.

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in açıklamaları şu şekilde;"Nasıl ki 'Ceketimi koysam seçilir' diyenlerin karşısında durduk, bugün de aynı yerde duruyoruz. 

'Ceketimi assam aday seçilirim' diyenlerin karşısındayız."

İYİ Parti kıskaca alınmış, bir tercihe zorlanmıştır. Dayatmalara asla boyun eğmeyeceğiz.

"Görüşlerimiz, masadaki paydaşlar tarafından reddedildi."

"Şahsi hırslar Türkiye'ye tercih edilmiştir."

Biz Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun Erdoğan'a karşı kazanabileceğini savunduk. Diğer 5 Parti ise Kılıçdaroğlu ismini ortaya koydu.

Anket ile sonuçların değerlendirilmesini istedik ve bu talep reddedildi.

"Biz milletimize verdiğimiz her sözün arkasındayız! Ancak ne bir kumar masasında ne de bir kumar masasında olmayacağız!"

"Üzülerek söylüyorum ki geldiğimiz son noktada Altılı Masa artık millet iradesini kararlarına yansıtma yetisini kaybetmiştir."

" Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na sesleniyorum; Milletimiz sizi göreve çağırıyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.