3 kuşak bir arada İstiklal Marşı

KÜLTÜR-SANAT/EDEBİYAT (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.03.2023 - 09:37, Güncelleme: 07.03.2023 - 08:13 2130+ kez okundu.
 

3 kuşak bir arada İstiklal Marşı

3 kuşak bir arada İstiklal Marşı
Kahramankazan Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile her yıl geleneksel olarak düzenlenen “3 Kuşak Bir Arada İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması” bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleşti.Kahramankazan 15 Temmuz Müzesi’nde gerçekleşen törene Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Osman Doğan, ilçe protokolü, öğrenciler ve veliler katıldı. Yarışma kapsamında dereceye giren öğrenciler ve aileleri burada İstiklal Marşı’nı tekrar okudu. Öğrenciler ve aileleri tarafından okunan İstiklal Marşı, izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.Başkan Yardımcısı Osman Doğan ve ilçe protokolü dereceye giren öğrenciler ve ailelerine program sonunda yapılan törenle ödüllerini takdim etti. Program hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.
3 kuşak bir arada İstiklal Marşı
Kahramankazan Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile her yıl geleneksel olarak düzenlenen “3 Kuşak Bir Arada İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması” bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleşti.
Kahramankazan 15 Temmuz Müzesi’nde gerçekleşen törene Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Osman Doğan, ilçe protokolü, öğrenciler ve veliler katıldı. Yarışma kapsamında dereceye giren öğrenciler ve aileleri burada İstiklal Marşı’nı tekrar okudu. Öğrenciler ve aileleri tarafından okunan İstiklal Marşı, izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.
Başkan Yardımcısı Osman Doğan ve ilçe protokolü dereceye giren öğrenciler ve ailelerine program sonunda yapılan törenle ödüllerini takdim etti. Program hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.