Siirt’te yemek arayan domuz sürüsü görüntülendi

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2023 - 09:51, Güncelleme: 23.03.2023 - 09:42 1336+ kez okundu.
 

Siirt’te yemek arayan domuz sürüsü görüntülendi

Siirt’te yemek arayan domuz sürüsü görüntülendi
Siirt’in Gökçebağ Beldesi’nde, tarlalarda yiyecek arayan anne ve domuz yavruları görüntülendi.Merkeze bağlı Gökçebağ Beldesi’ne 4 kilometre uzaklıktaki Kaleseyfo Kalesi yakınlarında doğa gezintisine çıkan bir grup, 5 yavrusu olan domuz sürüsüne rastladı. Domuz sürüsünü gören grup şaşkınlığını gizleyemezken, cep telefonu kamerasıyla o anları kaydetti.Görüntülenen domuz sürüsü, bir süre sonra gözden kayboldu.
Siirt’te yemek arayan domuz sürüsü görüntülendi
Siirt’in Gökçebağ Beldesi’nde, tarlalarda yiyecek arayan anne ve domuz yavruları görüntülendi.
Merkeze bağlı Gökçebağ Beldesi’ne 4 kilometre uzaklıktaki Kaleseyfo Kalesi yakınlarında doğa gezintisine çıkan bir grup, 5 yavrusu olan domuz sürüsüne rastladı. Domuz sürüsünü gören grup şaşkınlığını gizleyemezken, cep telefonu kamerasıyla o anları kaydetti.
Görüntülenen domuz sürüsü, bir süre sonra gözden kayboldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.