Fenerbahçe'ye Kadıköy'de 'Kabus'!

SPOR 03.04.2023 - 08:27, Güncelleme: 03.04.2023 - 08:27 2828+ kez okundu.
 

Fenerbahçe'ye Kadıköy'de 'Kabus'!

Süper Lig'in 27. haftasında nefesler tutuldu, Kadıköy'de Fenerbahçe ile Beşiktaş 3 puan için kozlarını paylaştı.
Fenerbahçe-Beşiktaş maçında heyecan fırtınası yaşandı. İlk yarıda tansiyon ve tempo yüksekti, Valencia'nın tek golüyle Sarı-Lacivertliler soyunma odasına 1-0 önde gitti. 51'de Welinton kırmızıyla atıldı, Valencia bu kez penaltıyı kaçırdı. 10 kişi kalan Beşiktaş uykudan uyandı, 58 ve 62'de Cenk Tosun, 75'te, Nathan Redmond ve 90+1'de Aboubakar'ın golleriyle Kadıköy'de 4-2 kazandı, hem yarışa tutundu hem de Kanarya'ya darbeyi vurdu.
Süper Lig'in 27. haftasında nefesler tutuldu, Kadıköy'de Fenerbahçe ile Beşiktaş 3 puan için kozlarını paylaştı.

Fenerbahçe- Beşiktaş maçında heyecan fırtınası yaşandı. İlk yarıda tansiyon ve tempo yüksekti, Valencia'nın tek golüyle Sarı-Lacivertliler soyunma odasına 1-0 önde gitti. 51'de Welinton kırmızıyla atıldı, Valencia bu kez penaltıyı kaçırdı. 10 kişi kalan Beşiktaş uykudan uyandı, 58 ve 62'de Cenk Tosun, 75'te, Nathan Redmond ve 90+1'de Aboubakar'ın golleriyle Kadıköy'de 4-2 kazandı, hem yarışa tutundu hem de Kanarya'ya darbeyi vurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.