İzmir Günleri yaklaşıyor

KÜLTÜR-SANAT/EDEBİYAT (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.04.2023 - 15:52, Güncelleme: 10.04.2023 - 15:41 2240+ kez okundu.
 

İzmir Günleri yaklaşıyor

İzmir Günleri yaklaşıyor
Yazı Dükkanı Akademik Etkinlikler Derneği’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi himayesinde düzenlediği İzmir Günleri /2023 Etkinliği yaklaşıyorİzmir odaklı Yazı Dükkanı Akademik Etkinlikler Derneği (YAZIDER) Türkiye’nin sanat ve kültür yaşamına katkı koymayı sürdürüyor. YAZIDER’in gerçekleştireceği İzmir Günleri etkinliği 17-18-19 Nisan 2023 tarihlerinde Tarihi Havagazı Fabrikası Gençlik Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek.Etkinlik ile ilgili konuşan Yazı Dükkanı Kurucu Başkanı Recai Oktan, “Yazı Dükkanı hareketi altı yıllık geçmişe dayanan köklü bir oluşumdur. Bünyesinde binden fazla yazar bulunan, sosyal medya platformlarında 15 bine yakın düzenli okuyucusu olan bu oluşum çağdaş eğitime destek olmak üzere ihtiyaçlı öğrencilere her öğretim yılında düzenli burs vermektedir. 2022 yılı kasım ayında İzmir odaklı olarak Yazı Dükkanı Akademik Etkinlikler Derneği (YAZIDER) adı ile de İçişleri Bakanlığı tarafından tescil edilen oluşumumuz sivil toplum kuruluşuna dönüşmüştür” dedi.17-18-19 Nisan 2023 tarihlerinde Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleştirilecek etkinlik, katılımcı değerli konukları ve sanatçıları ile İzmirlilere bir kültür ve sanat şöleni yaşatacak.
İzmir Günleri yaklaşıyor
Yazı Dükkanı Akademik Etkinlikler Derneği’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi himayesinde düzenlediği İzmir Günleri /2023 Etkinliği yaklaşıyor
İzmir odaklı Yazı Dükkanı Akademik Etkinlikler Derneği (YAZIDER) Türkiye’nin sanat ve kültür yaşamına katkı koymayı sürdürüyor. YAZIDER’in gerçekleştireceği İzmir Günleri etkinliği 17-18-19 Nisan 2023 tarihlerinde Tarihi Havagazı Fabrikası Gençlik Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek.
Etkinlik ile ilgili konuşan Yazı Dükkanı Kurucu Başkanı Recai Oktan, “Yazı Dükkanı hareketi altı yıllık geçmişe dayanan köklü bir oluşumdur. Bünyesinde binden fazla yazar bulunan, sosyal medya platformlarında 15 bine yakın düzenli okuyucusu olan bu oluşum çağdaş eğitime destek olmak üzere ihtiyaçlı öğrencilere her öğretim yılında düzenli burs vermektedir. 2022 yılı kasım ayında İzmir odaklı olarak Yazı Dükkanı Akademik Etkinlikler Derneği (YAZIDER) adı ile de İçişleri Bakanlığı tarafından tescil edilen oluşumumuz sivil toplum kuruluşuna dönüşmüştür” dedi.
17-18-19 Nisan 2023 tarihlerinde Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleştirilecek etkinlik, katılımcı değerli konukları ve sanatçıları ile İzmirlilere bir kültür ve sanat şöleni yaşatacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.