Hakan Kalfaoğlu Yılın En Başarılı Siyasetçisi Ödülü aldı

GÜNDEM/GÜNCEL 08.05.2023 - 12:26, Güncelleme: 08.05.2023 - 12:26 2299+ kez okundu.
 

Hakan Kalfaoğlu Yılın En Başarılı Siyasetçisi Ödülü aldı

AK Parti Buca İlçe Başkanı Avukat Hakan Kalfaoğlu, 2023 Altın Üzüm Ödülleri’nde “Yılın En Başarılı Siyasetçisi” ödülüne layık görüldü.
İzmir’e değer kazandıran kişi ve kuruluşların ödüllendirildiği organizasyonun sunuculuğunu televizyon starları Özlem Yıldız ile Murat Kaplan üstlenirken, yılın en iyileri ödüllerini aldı. Gecede, Buca’ya önemli projelerin gelmesine katkı koyan, ilçenin merkezinde bulunan cezaevinin kaldırılması ve Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi’nin yenilenmesi gibi Buca’nın kanayan yaralarına siyaset üstü çözümler üretilmesinde emeği olan genç siyasetçi Avukat Hakan Kalfaoğlu’na “Yılın Başarılı Siyasetçisi” ödülü verildi. Kürsüden kısa bir konuşma yapan Hakan Kalfaoğlu, “Organizasyonu düzenleyen Gündem Ege ve Gündem Buca’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yaptığımız hizmetlerin karşılık bulması biz siyasetçiler için çok önemlidir. Milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
AK Parti Buca İlçe Başkanı Avukat Hakan Kalfaoğlu, 2023 Altın Üzüm Ödülleri’nde “Yılın En Başarılı Siyasetçisi” ödülüne layık görüldü.

İzmir’e değer kazandıran kişi ve kuruluşların ödüllendirildiği organizasyonun sunuculuğunu televizyon starları Özlem Yıldız ile Murat Kaplan üstlenirken, yılın en iyileri ödüllerini aldı.

Gecede, Buca’ya önemli projelerin gelmesine katkı koyan, ilçenin merkezinde bulunan cezaevinin kaldırılması ve Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi’nin yenilenmesi gibi Buca’nın kanayan yaralarına siyaset üstü çözümler üretilmesinde emeği olan genç siyasetçi Avukat Hakan Kalfaoğlu’na “Yılın Başarılı Siyasetçisi” ödülü verildi.

Kürsüden kısa bir konuşma yapan Hakan Kalfaoğlu, “Organizasyonu düzenleyen Gündem Ege ve Gündem Buca’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yaptığımız hizmetlerin karşılık bulması biz siyasetçiler için çok önemlidir. Milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.