Cemal Bekle; Suçu olanların cezalandırılmasının takipçisi olacağız

EGE HABERLERİ 12.05.2023 - 14:50, Güncelleme: 12.05.2023 - 16:10 5143+ kez okundu.
 

Cemal Bekle; Suçu olanların cezalandırılmasının takipçisi olacağız

Ak parti İzmir milletvekili ve millet vekili adayı Cemal Bekle olayı duyar duymaz Konak Çukur mahallesine geçti .
Ak Parti İzmir Milletvekili ve Milletvekili adayı Cemal Bekle olayı duyar duymaz Konak Çukur mahallesine geçti . Bekle bizzat olay yerine gidip takipçisi olacağız dedi  Ak Parti İzmir Milletvekili ve Milletvekili adayı Cemal Bekle yaptığı açıklamada şunları söyledi.  Konak ilçesi Çukur Mahallesi'nde meydana gelen ve canımızı yakan olay sonrası hastane ve olay yerine gelerek acılı aile ile konuyu takip etmeye başladık. İzmir valimiz, emniyet müdürümüz ve savcımızdan olayla ilgili tüm bilgileri aldık. Olay tüm ayrıntılarıyla güvenlik güçlerimiz ve savcımız tarafından araştırılmakta olup suçu olanların cezalandırılmasının takipçisi olacağız. Acılı ailemize , sevenlerine ve mahalle sakinlerimize başsağlığı diliyorum.
Ak parti İzmir milletvekili ve millet vekili adayı Cemal Bekle olayı duyar duymaz Konak Çukur mahallesine geçti .

Ak Parti İzmir Milletvekili ve Milletvekili adayı Cemal Bekle olayı duyar duymaz Konak Çukur mahallesine geçti .

Bekle bizzat olay yerine gidip takipçisi olacağız dedi 

Ak Parti İzmir Milletvekili ve Milletvekili adayı Cemal Bekle yaptığı açıklamada şunları söyledi. 

Konak ilçesi Çukur Mahallesi'nde meydana gelen ve canımızı yakan olay sonrası hastane ve olay yerine gelerek acılı aile ile konuyu takip etmeye başladık. İzmir valimiz, emniyet müdürümüz ve savcımızdan olayla ilgili tüm bilgileri aldık. Olay tüm ayrıntılarıyla güvenlik güçlerimiz ve savcımız tarafından araştırılmakta olup suçu olanların cezalandırılmasının takipçisi olacağız. Acılı ailemize , sevenlerine ve mahalle sakinlerimize başsağlığı diliyorum.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.