Kestelli, 19 Mayıs'ta bilimsel eğitime dikkat çekti

GÜNDEM/GÜNCEL 18.05.2023 - 10:20, Güncelleme: 18.05.2023 - 10:20 1888+ kez okundu.
 

Kestelli, 19 Mayıs'ta bilimsel eğitime dikkat çekti

İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'na ilişkin bir mesaj yayınladı.
 İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'na ilişkin bir mesaj yayınlayarak gençlerin ancak bilimsel bir eğitim alırlarsa, Türkiye'nin gelişimine katkıda bulunabileceklerine dikkat çekti. "19 Mayıs 1919, esarete direnen Türk Milleti için bir dönüm noktası, kurtuluşun başlangıcıdır" diyen Kestelli, Türkiye'nin birlik ve beraberlik içinde yaşamaya devam etmesinde gençlerin rolü ve sorumluluğunun çok büyük olduğuna işaret ettiKestelli, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı mesajını şu cümlelerle sonlandırdı; "Unutmamalıyız ki, aydınlık bir gelecek için ancak iyi yetişmiş, teknolojik yeteneklerle donatılmış gençler ve sağlam genç zihinler toplumsal yönde büyük değişimlere imza atabilirler. Bu nedenle gençlerimizin yolculuklarına bilimle, nitelikli eğitimle, sanatla, sporla ışık tutulması hepimiz için önemli bir vazifedir. Bu güzel ülkeyi daha güzel günlere taşıma dileğiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Savaşı’mızın tüm kahramanlarını rahmet, saygı ve minnetle anıyor; yarınlarımızın güvencesi gençlerimiz başta olmak üzere, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mızı tüm kalbimle kutluyorum."
İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'na ilişkin bir mesaj yayınladı.

  İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'na ilişkin bir mesaj yayınlayarak gençlerin ancak bilimsel bir eğitim alırlarsa, Türkiye'nin gelişimine katkıda bulunabileceklerine dikkat çekti.

"19 Mayıs 1919, esarete direnen Türk Milleti için bir dönüm noktası, kurtuluşun başlangıcıdır" diyen Kestelli, Türkiye'nin birlik ve beraberlik içinde yaşamaya devam etmesinde gençlerin rolü ve sorumluluğunun çok büyük olduğuna işaret ettiKestelli, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı mesajını şu cümlelerle sonlandırdı; "Unutmamalıyız ki, aydınlık bir gelecek için ancak iyi yetişmiş, teknolojik yeteneklerle donatılmış gençler ve sağlam genç zihinler toplumsal yönde büyük değişimlere imza atabilirler. Bu nedenle gençlerimizin yolculuklarına bilimle, nitelikli eğitimle, sanatla, sporla ışık tutulması hepimiz için önemli bir vazifedir. Bu güzel ülkeyi daha güzel günlere taşıma dileğiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Savaşı’mızın tüm kahramanlarını rahmet, saygı ve minnetle anıyor; yarınlarımızın güvencesi gençlerimiz başta olmak üzere, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mızı tüm kalbimle kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.