Hizmet beklerken köylünün kümeslerine yıkım geliyor

GÜNDEM/GÜNCEL 02.06.2023 - 12:51, Güncelleme: 02.06.2023 - 13:07 3270+ kez okundu.
 

Hizmet beklerken köylünün kümeslerine yıkım geliyor

İzmir'in Dikili ilçesinde Dikili belediyesi yıkım kararlarına ve cezalara hız kesmeden devam ediyor .
Dikili ilçesinde Belediyenin yıkım kararları vatandaşı zora sokmaya devam ediyor  CHP li belediyenin özellikle CHP’nin %94 oy aldığı köylerinde yıkım kararları vermesi ,belediye seçimleri öncesi halkı CHP ye küstürmek için yapılan bir çalışma olarak görülüyor . Son seçimlerde Cumhuriyet halk partisi çok iyi bir oy potansiyel ile Dikili'de fark yaratmışken belediye seçimleri öncesi yıkımlar vatandaşa isyan ettirdi. %94 CHP seçmeni olan köylerde belediyenin vatandaşın bahçesindeki kümeslere bile yıkım  kararı vermesi vatandaşta şaşkınlık yarattı. CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu videolar gönderen vatandaşlar “ülkenin hangi köyünde %94 CHP ye oy çıkıyor sayın başkan bizim kümeslerimize kadar saldırı neden bunu ya sen açıkla yada belediye seçimlerinde bizi unutun” mesajı yolladılar. Yaklaşık 20  şikayet videosu  ile CHP genel merkezine durumu anlatmaya çalışan vatandaşlar “ Dikili halkı olarak size oy vermenin cezasının olacağını bilmiyorduk biz özür dileriz” mesajı attılar .
İzmir'in Dikili ilçesinde Dikili belediyesi yıkım kararlarına ve cezalara hız kesmeden devam ediyor .

Dikili ilçesinde Belediyenin yıkım kararları vatandaşı zora sokmaya devam ediyor 

CHP li belediyenin özellikle CHP’nin %94 oy aldığı köylerinde yıkım kararları vermesi ,belediye seçimleri öncesi halkı CHP ye küstürmek için yapılan bir çalışma olarak görülüyor .

Son seçimlerde Cumhuriyet halk partisi çok iyi bir oy potansiyel ile Dikili'de fark yaratmışken belediye seçimleri öncesi yıkımlar vatandaşa isyan ettirdi.

%94 CHP seçmeni olan köylerde belediyenin vatandaşın bahçesindeki kümeslere bile yıkım  kararı vermesi vatandaşta şaşkınlık yarattı.

CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu videolar gönderen vatandaşlar “ülkenin hangi köyünde %94 CHP ye oy çıkıyor sayın başkan bizim kümeslerimize kadar saldırı neden bunu ya sen açıkla yada belediye seçimlerinde bizi unutun” mesajı yolladılar.

Yaklaşık 20  şikayet videosu  ile CHP genel merkezine durumu anlatmaya çalışan vatandaşlar “ Dikili halkı olarak size oy vermenin cezasının olacağını bilmiyorduk biz özür dileriz” mesajı attılar .

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.