Sarıgül: TDP tarihe karışmadı, CHP'nin tarihiyle bütünleşti

SİYASET/POLİTİKA 23.06.2023 - 17:07, Güncelleme: 23.06.2023 - 21:31 2911+ kez okundu.
 

Sarıgül: TDP tarihe karışmadı, CHP'nin tarihiyle bütünleşti

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı ve CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül, CHP ile birleştiklerini açıkladı
CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, genel başkanı olduğu Türkiye Değişim Partisi'nin CHP ile birleştiğini açıkladı. Türkiye Değişim Partisi'nin bugün olağanüstü genel kurulunu yaparak CHP ile birleşmesinin yararlı olacağına karar verildiğini ifade eden Sarıgül, "Bugün itibari ile aldığımız kararla TDP, CHP ile bütünleşmiştir" dedi. Sarıgül, "Aldığımız bu kararla TDP tarihe karışmamış, CHP’nin tarihiyle bütünleşerek demokrasi tarihimizin gurur sayfasında yerini almıştır" ifadelerini kullandı.  
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı ve CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül, CHP ile birleştiklerini açıkladı

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, genel başkanı olduğu Türkiye Değişim Partisi'nin CHP ile birleştiğini açıkladı.

Türkiye Değişim Partisi'nin bugün olağanüstü genel kurulunu yaparak CHP ile birleşmesinin yararlı olacağına karar verildiğini ifade eden Sarıgül, "Bugün itibari ile aldığımız kararla TDP, CHP ile bütünleşmiştir" dedi.

Sarıgül, "Aldığımız bu kararla TDP tarihe karışmamış, CHP’nin tarihiyle bütünleşerek demokrasi tarihimizin gurur sayfasında yerini almıştır" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.