TURKCELL 6 Şubat depremindeki yardım vaadini yerine getirmedi mi?

GÜNDEM/GÜNCEL 17.08.2023 - 15:15, Güncelleme: 17.08.2023 - 15:15 1405+ kez okundu.
 

TURKCELL 6 Şubat depremindeki yardım vaadini yerine getirmedi mi?

Daha sözünde durmadı... 15 Şubat debreminde söz verdiği yardımı yatırmadığı iddia edildi...
Habergündemim - TURKCELL, 15 Şubat depremleri için söz verdiği 3.5 Milyar TL’lik bağışı 6 ay geçmesine rağmen yatırmadığı iddia edildi  Sosyal medya da tepkiler yükselmeye devam ediyor... Söz verilen deprem bağışları nerede? 15 Şubat 2023 tarihinde depremin yaralarını sarmak için düzenlenen "TEKYÜREK" kampanyasına katılan Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aksu, Turkcell adına 3,5 milyar TL bağışlamıştı. TURKCELL, kampanyanın üzerinden 184 gün geçmesine rağmen bağışı AFAD hesaplarına yatırmadı. Bağış yapabilmek için genel kurul kararı alması gereken TURKCELL'in, bağış rakamında 184 günlük enflasyon farkını dikkate alıp almayacağı merak konusu.  
Daha sözünde durmadı... 15 Şubat debreminde söz verdiği yardımı yatırmadığı iddia edildi...

Habergündemim -

TURKCELL, 15 Şubat depremleri için söz verdiği 3.5 Milyar TL’lik bağışı 6 ay geçmesine rağmen yatırmadığı iddia edildi 
Sosyal medya da tepkiler yükselmeye devam ediyor...

Söz verilen deprem bağışları nerede?

15 Şubat 2023 tarihinde depremin yaralarını sarmak için düzenlenen "TEKYÜREK" kampanyasına katılan Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aksu, Turkcell adına 3,5 milyar TL bağışlamıştı.

TURKCELL, kampanyanın üzerinden 184 gün geçmesine rağmen bağışı AFAD hesaplarına yatırmadı.

Bağış yapabilmek için genel kurul kararı alması gereken TURKCELL'in, bağış rakamında 184 günlük enflasyon farkını dikkate alıp almayacağı merak konusu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.