Başkan Koştu'dan Kaan Efe'ye Almanya'da ziyaret

EGE HABERLERİ 26.08.2023 - 01:32, Güncelleme: 26.08.2023 - 01:32 7630+ kez okundu.
 

Başkan Koştu'dan Kaan Efe'ye Almanya'da ziyaret

Bergama’da yaşayan Barış ve Mehtap Şanal çiftinin bebeği Kaan Efe’ye henüz 6 aylıkken Spinal Müsküler Atrofi (SMA) teşhisi konmuştu. Dayanışma ve birliktelik ile tüm Türkiye ve Bergama genelinde bağışlar toplanmış Kaan Efe 1 Şubat’ta Almanya’nın Homburg şehrine tedavi olma amacıyla gitmişti. Kaan Efe ve ailesine sürpriz yapan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu tedavi gördüğü hastanede aileyi ziyaret etti. Kaan Efe’nin ilaç tedavisi ile birlikte fizik tedavisinin devam ettiğini belirten Hakan Koştu ziyaretinde gördüğü gelişmeden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Hakan Koştu; “Kaan Efe tedaviye başladığından bu yana çok güzel gelişmeler yaşanıyor. Yatarken kendisi dönebiliyor, el ve ayak hareketleri artmış, ön dişleri belirginleşmiş ve en önemlisi artık kendi başına nefes alabiliyor. Karın bölgesinden beslenebiliyor ve bu operasyonu da çok başarılı geçmiş. Tedavi öncesi hızla eriyen kaslarının güçlendiğini gördük, gülüşünü görmemiz, elini uzatması, elinde bir şeyler tutabilmesi bizi çok duygulandırdı. Rabbim, tüm dünyadaki SMA’lı hasta çocuklarımızın yardımcısı olsun. Çok ağır bir imtihandan geçiliyor. Burada Kaan Efe’miz dışında Türkiye’den 2 SMA’lı çocuğumuz daha tedavi görüyor ve aynı apartmanda kalıyor. Kaderleri bir tedavileri bir olan bu ailelere sevinçli haberler diliyorum” dedi.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bergama’da yaşayan Barış ve Mehtap Şanal çiftinin bebeği Kaan Efe’ye henüz 6 aylıkken Spinal Müsküler Atrofi (SMA) teşhisi konmuştu. Dayanışma ve birliktelik ile tüm Türkiye ve Bergama genelinde bağışlar toplanmış Kaan Efe 1 Şubat’ta Almanya’nın Homburg şehrine tedavi olma amacıyla gitmişti. Kaan Efe ve ailesine sürpriz yapan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu tedavi gördüğü hastanede aileyi ziyaret etti.

Kaan Efe’nin ilaç tedavisi ile birlikte fizik tedavisinin devam ettiğini belirten Hakan Koştu ziyaretinde gördüğü gelişmeden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Hakan Koştu; “Kaan Efe tedaviye başladığından bu yana çok güzel gelişmeler yaşanıyor. Yatarken kendisi dönebiliyor, el ve ayak hareketleri artmış, ön dişleri belirginleşmiş ve en önemlisi artık kendi başına nefes alabiliyor. Karın bölgesinden beslenebiliyor ve bu operasyonu da çok başarılı geçmiş. Tedavi öncesi hızla eriyen kaslarının güçlendiğini gördük, gülüşünü görmemiz, elini uzatması, elinde bir şeyler tutabilmesi bizi çok duygulandırdı. Rabbim, tüm dünyadaki SMA’lı hasta çocuklarımızın yardımcısı olsun. Çok ağır bir imtihandan geçiliyor. Burada Kaan Efe’miz dışında Türkiye’den 2 SMA’lı çocuğumuz daha tedavi görüyor ve aynı apartmanda kalıyor. Kaderleri bir tedavileri bir olan bu ailelere sevinçli haberler diliyorum” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.