AK Parti MKYK Bugün Toplanıyor

SİYASET/POLİTİKA 28.08.2023 - 11:14, Güncelleme: 28.08.2023 - 11:14 1286+ kez okundu.
 

AK Parti MKYK Bugün Toplanıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, AK Parti MKYK toplantısı bugün gerçekleşecek.
Habergündemim - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gerçekleşecek toplantının bugün AK Parti Genel Merkezi’nde, saat 14.00’da başlaması bekleniyor. Toplantıda, 7 Ekim’de yapılması planlanan kongre çalışmalarının detayları ve yerel seçim hazırlıkları ele alınacak. Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısında ayrıca, ekonomi, terörle mücadele ve dış politikalar da gündem maddesi olacak.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, AK Parti MKYK toplantısı bugün gerçekleşecek.

Habergündemim -

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gerçekleşecek toplantının bugün AK Parti Genel Merkezi’nde, saat 14.00’da başlaması bekleniyor.

Toplantıda, 7 Ekim’de yapılması planlanan kongre çalışmalarının detayları ve yerel seçim hazırlıkları ele alınacak.

Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısında ayrıca, ekonomi, terörle mücadele ve dış politikalar da gündem maddesi olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.