CHP üyesi Volkan Berber, Karşıyaka CHP'den hesap soracak!

SİYASET/POLİTİKA 14.09.2023 - 11:13, Güncelleme: 14.09.2023 - 11:19 1862+ kez okundu.
 

CHP üyesi Volkan Berber, Karşıyaka CHP'den hesap soracak!

Karşıyaka yalısına yapılmayan stadyum konusu hakkında açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Üyesi Volkan Berber, “Mavişehir’de yüzlerce Karşıyakalı bir araya geldi. Satışı yapılan bir arazinin ihalesinin iptali için dilek fenerlerini uçurdular ve başarılı oldular" dedi.
Habergündemim - Sıra yıkılıp, bugün için yapılmasına hiçbir engel olmayan Karşıyaka Zübeyde Hanım Stadyumunda, hedefimiz stadın yapılması için dilek fenerleri uçurmak…. Sesimizi duyurmak için son nefesimize kadar mücadele edeceğiz, tepkimizi koymaktan geri durmayacağız. Karşıyakalılara 2014 yılında söz verip de stadımızı yapmayan Karşıyaka'nın kaybolan yıllarının hesabının, satılan arazilerinin ve halkın malının halkta kalmasına dikkat çekmek için dilek balonlarımızı uçurmaya bıkmadan usanmadan devam edeceğiz” dedi ve sözlerine şöyle devam etti; ‘Önümüzde yerel seçimler var, sesimizi daha gür çıkaracağız,  gerekirse haykıracağız, şimdiye kadar gerçekleştirdiğimiz eylemlere Karşıyaka Belediye Başkanı adaylığı konusunda da sürdüreceğiz….Yeni bir eylem planı hazırlığınız var mı derseniz evet var… İsteğimiz CHP Genel Merkezinin adayları belirleme sürecinde halka danışması, halkın isteği adayları tercih etmesi, Karşıyakalılar artık kesinlikle ithal aday istemiyor… İsteğimiz gerçekleşmezse CHP Genel Merkezi’nin önünde vallahide billahide “Çadır” kuracağız… Artık Karşıyaka’da Karşıyakalı aday istiyoruz, Karşıyakalıların, bizlerin adayı belli, gönlümüzde yatan aday belli, adını buraya yazmaya şimdilik gerek yok, çünkü onun adını bütün Karşıyaka biliyor… Kendini garanti görenlerede hatırlatmak isterimki hiçbir kimse bulunmaz hint kumaşı değildir.  Mezarlıklar, yerlerinin doldurulamayacağına inanan insanlarla doludur değil mi? Bugün varsın yarın yoksun. Bügün makam sahibisin yarın yüzüne bakacak insan dahi bulamaya bilirsin. Herşey gelip geçicidir fakat dik durmak, onurlu ve şerefli yaşamak gelip geçici olmamalı. Siyasi bir temsilci ortak akılla plan, proje, iş üretmelidir. Yanlışları tenkit etmekle, iş yapmak; haksızlıkları konuşmakla adaleti uygulamak ayrı ayrı şeylerdir. Zulmü, herkes tenkit eder, ama adaleti herkes uygulayamaz. Herkes çok iyi biliyor, bugün Karşıyaka'mızda, ne bir hastanemiz ne de bir üniversitemiz, ne bir topumuz ne de bir stadımız var. Bunları tekrar geri alabilmek için gerçekten de Karşıyaka'nın Öz evladı olmak gerekir. Stadına ayak basmış, hastanesinde muayene olmuş, sokaklarında ter dökmüş, mahalleleri karış karış bilen bir Başkan artık Karşıyaka'ya şart.  Yoksa diğer partilerin çıkaracağı adaylardan dolayı üzücü bir durum yaşamak mümkün.  Sözlerimi noktalarken tüm dostlarımızı göreve davet ediyorum.
Karşıyaka yalısına yapılmayan stadyum konusu hakkında açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Üyesi Volkan Berber, “Mavişehir’de yüzlerce Karşıyakalı bir araya geldi. Satışı yapılan bir arazinin ihalesinin iptali için dilek fenerlerini uçurdular ve başarılı oldular" dedi.

Habergündemim -

Sıra yıkılıp, bugün için yapılmasına hiçbir engel olmayan Karşıyaka Zübeyde Hanım Stadyumunda, hedefimiz stadın yapılması için dilek fenerleri uçurmak…. Sesimizi duyurmak için son nefesimize kadar mücadele edeceğiz, tepkimizi koymaktan geri durmayacağız. Karşıyakalılara 2014 yılında söz verip de stadımızı yapmayan Karşıyaka'nın kaybolan yıllarının hesabının, satılan arazilerinin ve halkın malının halkta kalmasına dikkat çekmek için dilek balonlarımızı uçurmaya bıkmadan usanmadan devam edeceğiz” dedi ve sözlerine şöyle devam etti; ‘Önümüzde yerel seçimler var, sesimizi daha gür çıkaracağız,  gerekirse haykıracağız, şimdiye kadar gerçekleştirdiğimiz eylemlere Karşıyaka Belediye Başkanı adaylığı konusunda da sürdüreceğiz….Yeni bir eylem planı hazırlığınız var mı derseniz evet var… İsteğimiz CHP Genel Merkezinin adayları belirleme sürecinde halka danışması, halkın isteği adayları tercih etmesi, Karşıyakalılar artık kesinlikle ithal aday istemiyor… İsteğimiz gerçekleşmezse CHP Genel Merkezi’nin önünde vallahide billahide “Çadır” kuracağız…

Artık Karşıyaka’da Karşıyakalı aday istiyoruz, Karşıyakalıların, bizlerin adayı belli, gönlümüzde yatan aday belli, adını buraya yazmaya şimdilik gerek yok, çünkü onun adını bütün Karşıyaka biliyor…

Kendini garanti görenlerede hatırlatmak isterimki hiçbir kimse bulunmaz hint kumaşı değildir. 

Mezarlıklar, yerlerinin doldurulamayacağına inanan insanlarla doludur değil mi? Bugün varsın yarın yoksun. Bügün makam sahibisin yarın yüzüne bakacak insan dahi bulamaya bilirsin. Herşey gelip geçicidir fakat dik durmak, onurlu ve şerefli yaşamak gelip geçici olmamalı.

Siyasi bir temsilci ortak akılla plan, proje, iş üretmelidir. Yanlışları tenkit etmekle, iş yapmak; haksızlıkları konuşmakla adaleti uygulamak ayrı ayrı şeylerdir. Zulmü, herkes tenkit eder, ama adaleti herkes uygulayamaz.

Herkes çok iyi biliyor, bugün Karşıyaka'mızda, ne bir hastanemiz ne de bir üniversitemiz, ne bir topumuz ne de bir stadımız var. Bunları tekrar geri alabilmek için gerçekten de Karşıyaka'nın Öz evladı olmak gerekir.

Stadına ayak basmış, hastanesinde muayene olmuş, sokaklarında ter dökmüş, mahalleleri karış karış bilen bir Başkan artık Karşıyaka'ya şart.

 Yoksa diğer partilerin çıkaracağı adaylardan dolayı üzücü bir durum yaşamak mümkün.

 Sözlerimi noktalarken tüm dostlarımızı göreve davet ediyorum.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.