Atatürk'e çirkin hakaretlerde bulunan o öğrenci tutuklandı!

HUKUK/YARGI/ADALET 21.09.2023 - 09:21, Güncelleme: 21.09.2023 - 09:21 4151+ kez okundu.
 

Atatürk'e çirkin hakaretlerde bulunan o öğrenci tutuklandı!

Atatürk'e hakaret görüntülerinin olduğu video sonrası yaşanan tepkilerden sonra lise öğrencisi bu sabah gözaltına alındı. Ata'ya ağır hakaretlerde bulunan o öğrenci daha sonra tutuklandı!
Sosyal medyada paylaşılan ve İmam Hatip Lisesi'nde çekildiği belirtilen bir videoda A.E.S isimli şahıs kitaptan kopardığı Atatürk fotoğrafına saygısızlık yaparken görüntülendi. Atatürk'ün fotoğrafını cinsel uzvuna süren 17 yaşındaki A.E.S'nin videosu sosyal medyada gündem olmuştu. Valilikten yapılan açılamada, sosyal medyada paylaşılan görüntülerde bir kişinin Atatürk'ün fotoğrafına yönelik müstehcen hareketler sergilediğinin görüldüğü belirtildi. Söz konusu kişinin kimliğinin tespit edildiği kaydedilen açıklamada, olayı gerçekleştiren 17 yaşındaki A.E.S'nin gözaltına alındığı bilgisi verildi. Açıklamada, olayla ilgili adli ve idari süreç başlatıldığı bildirildi. Önce gözaltına alınan o öğrenci, sorgulamasının ardından tutuklandı.
Atatürk'e hakaret görüntülerinin olduğu video sonrası yaşanan tepkilerden sonra lise öğrencisi bu sabah gözaltına alındı. Ata'ya ağır hakaretlerde bulunan o öğrenci daha sonra tutuklandı!

Sosyal medyada paylaşılan ve İmam Hatip Lisesi'nde çekildiği belirtilen bir videoda A.E.S isimli şahıs kitaptan kopardığı Atatürk fotoğrafına saygısızlık yaparken görüntülendi.

Atatürk'ün fotoğrafını cinsel uzvuna süren 17 yaşındaki A.E.S'nin videosu sosyal medyada gündem olmuştu.

Valilikten yapılan açılamada, sosyal medyada paylaşılan görüntülerde bir kişinin Atatürk'ün fotoğrafına yönelik müstehcen hareketler sergilediğinin görüldüğü belirtildi.

Söz konusu kişinin kimliğinin tespit edildiği kaydedilen açıklamada, olayı gerçekleştiren 17 yaşındaki A.E.S'nin gözaltına alındığı bilgisi verildi.

Açıklamada, olayla ilgili adli ve idari süreç başlatıldığı bildirildi.

Önce gözaltına alınan o öğrenci, sorgulamasının ardından tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.