Toprak, iddialı konuştu: “Çandarlı'da sorunlarımızı hep beraber çözeceğiz”

SİYASET/POLİTİKA 22.09.2023 - 14:20, Güncelleme: 22.09.2023 - 14:45 3380+ kez okundu.
 

Toprak, iddialı konuştu: “Çandarlı'da sorunlarımızı hep beraber çözeceğiz”

AK Parti Dikili Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklayan Özgür Toprak, "Dikili ilçemize bağlı turizm cenneti olarak bilinen Çandarlı’da sorunları tek tek hep beraber çözeceğiz" dedi.
Geçtiğimiz hafta İzmir'in Dikili ilçesinde Ak Parti’den aday adayı olduğunu açıklayan Özgür Toprak, Çandarlı’yı tekrar turizm cenneti yapacaklarını kaydetti. AK Parti Dikili Belediye Başkan aday adayı Özgür Toprak, basın açıklaması yaptı. Aday adaylığı konusunda halkın büyük çoğunluğunun iyi niyet ve başarı dileklerine teşekkür eden Toprak, “Dikili ilçemizin hak ettiği değere tekrar kavuşması için hep beraber çalışmalıyız” ifadelerini kullandı. Yerel seçimleri diğer seçimlerle karıştırmamak gerektiğini vurgulayan Toprak, şunları aktardı: “Sorunlarımızın birçoğunu zaten bizlerde yaşıyor ve biliyoruz, hep birlikte çözüm odaklı çalışmamız lazım, onun içinde ideolojik düşüncesi, dini, dili, ırkı ne olursa olsun vatandaşlarımız ile birlikte hep beraber çözüm üretmek zorundayız, mesela Çandarlı’da yollarımızın durumu içler acısı, bunu artık sadece Dikili’de değil İzmir’de dahi bilmeyen yok, çukurları toprakla dondurmanın da çözüm olmadığını Çandarlı sakinleri gördü. Bizim Çandarlı’da önceliklerimiz var, ilk olarak su sorununu, yol sorununu ve turizme katkı sağlayacak projelere imza atacağız. Yaşanan su problemini derhal halledeceğiz, yaşadığımız yüz yılda artık tankerlerle şu taşınmayacak. Yollarımız da bakım çalışmaları yapılacak, gelen misafirlerimiz araçları ile gönül rahatlığıyla Çandarlı’mızı gezebilecek, Çandarlı’dan Dikili’ye gelmekten çekilmeyecek. Çandarlı'dan deniz köy istikametine ilk girişte yeni bir sahil düzenlemesi ve yeni halk plajı ile yepyeni bir istihdam sağlayacağız, bu çalışmaların meyvesi ile yerel turizme de katkı sağlayacağız. Esnafımız ile mutlaka bir araya geleceğiz, onların talepleri ve istekleri doğrultusunda bölge halkımızın yaşam standardını yükseltmeye çalışacağız. Okullarımıza, öğrencilerimize her zaman destek olacağız. Belediye bünyemizde kuracağımız bir birim ile 7/24 onların yanlarında olduğumuzu hissettireceğiz. Belediyemizin halk hizmet birimini ilk olarak Çandarlı mahallemize kuracağız.”    
AK Parti Dikili Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklayan Özgür Toprak, "Dikili ilçemize bağlı turizm cenneti olarak bilinen Çandarlı’da sorunları tek tek hep beraber çözeceğiz" dedi.

Geçtiğimiz hafta İzmir'in Dikili ilçesinde Ak Parti’den aday adayı olduğunu açıklayan Özgür Toprak, Çandarlı’yı tekrar turizm cenneti yapacaklarını kaydetti. AK Parti Dikili Belediye Başkan aday adayı Özgür Toprak, basın açıklaması yaptı.

Aday adaylığı konusunda halkın büyük çoğunluğunun iyi niyet ve başarı dileklerine teşekkür eden Toprak, “ Dikili ilçemizin hak ettiği değere tekrar kavuşması için hep beraber çalışmalıyız” ifadelerini kullandı.

Yerel seçimleri diğer seçimlerle karıştırmamak gerektiğini vurgulayan Toprak, şunları aktardı:

“Sorunlarımızın birçoğunu zaten bizlerde yaşıyor ve biliyoruz, hep birlikte çözüm odaklı çalışmamız lazım, onun içinde ideolojik düşüncesi, dini, dili, ırkı ne olursa olsun vatandaşlarımız ile birlikte hep beraber çözüm üretmek zorundayız, mesela Çandarlı’da yollarımızın durumu içler acısı, bunu artık sadece Dikili’de değil İzmir’de dahi bilmeyen yok, çukurları toprakla dondurmanın da çözüm olmadığını Çandarlı sakinleri gördü. Bizim Çandarlı’da önceliklerimiz var, ilk olarak su sorununu, yol sorununu ve turizme katkı sağlayacak projelere imza atacağız. Yaşanan su problemini derhal halledeceğiz, yaşadığımız yüz yılda artık tankerlerle şu taşınmayacak. Yollarımız da bakım çalışmaları yapılacak, gelen misafirlerimiz araçları ile gönül rahatlığıyla Çandarlı’mızı gezebilecek, Çandarlı’dan Dikili’ye gelmekten çekilmeyecek.

Çandarlı'dan deniz köy istikametine ilk girişte yeni bir sahil düzenlemesi ve yeni halk plajı ile yepyeni bir istihdam sağlayacağız, bu çalışmaların meyvesi ile yerel turizme de katkı sağlayacağız. Esnafımız ile mutlaka bir araya geleceğiz, onların talepleri ve istekleri doğrultusunda bölge halkımızın yaşam standardını yükseltmeye çalışacağız. Okullarımıza, öğrencilerimize her zaman destek olacağız. Belediye bünyemizde kuracağımız bir birim ile 7/24 onların yanlarında olduğumuzu hissettireceğiz. Belediyemizin halk hizmet birimini ilk olarak Çandarlı mahallemize kuracağız.”

 

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.