Toprak, canlı yayında açıkladı: “Dikili'de Tüm Sorunları Beraber çözeceğiz”

SİYASET/POLİTİKA 22.09.2023 - 14:30, Güncelleme: 22.09.2023 - 14:35 9418+ kez okundu.
 

Toprak, canlı yayında açıkladı: “Dikili'de Tüm Sorunları Beraber çözeceğiz”

İzmir'in Dikili ilçesinde AK Parti’den aday adaylığını açıklayan Özgür Toprak, katıldığı canlı yayında Dikili ilçesinde yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini değerlendirdi.
Katıldığı TV programında Murat Karakaş'ın sorularına yanıtlayan Özgür Toprak, Dikili'nin sorunları ve çözüm önerilerini bir bir sıraladı. Dikili’nin alt yapı sorununun had safhaya ulaştığını belirten Toprak, az bir yağmur yağsa Dikili felç oluyor, yıllardır Dikili'de yaşıyoruz ivedi bir şekilde bu sorunların çözülmesi için gerekli alt yapı sorununu ilk etapta ele alacağız dedi.  AK Parti Dikili aday adayı Toprak, Dikili’de taşınmazların satılması konusunda çözüm üretilmesi gerektiğinin altını çizdi. Toprak, "Dikili'nin taşınmazları nasıl satılmaz,bu formülünü biz biliyoruz” dedi. Bu zamana kadar neler satıldı kimse bilmiyor birilerinin bu konuya da açıklık getirmesi lazım ifadesini kullandı. "Garajımızın halini görmeyen yok" Koca bir ilçede garaj sorunu nasıl çözümlenmez diyen Toprak, ilçemize gelen misafirlerimize  burası bizim Garajımız demeye utanıyoruz ,bu sorun bizim başkanlığımıza Dikili halkının gündeminden acilen kalkacaktır dedi. Diğer projelerinden biri olan dogalgaz hakkında, sorununun bir an önce çözülmesi gerektiğini söyleyen Özgür Toprak, "Doğalgaz yok diye ilçede kışın kalmak istemeyen vatandaşlarımız var. Onlar yılın altı yedi ayını Dikili'de geçiriyorlar, ama ısınma sorunu sebebi ile kış ayları yaklaştıkça ilçemizi terk ediyorlar. Bu sorun çözüldüğü an ilçemiz nüfus olarak da yükselecek, bizlerin daha sağlıklı hizmet etmemizi sağlayacak bu yatırım acilen hayata geçirilmelidir ” diye konuştu.   Dikili halkının yerel seçimlerde Dikili'ye hizmet edebilecek kişilere oy vermek istediğini ifade eden Toprak, “Dikili'nin kazanılması için, Dikili halkının kazanması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hizmet üretmeye tabip olduk, sorunları hep beraber çözmeye talip olduk ” ifadesini kullandı. Özellikle engelli projeleri ile dikkatleri üzerine toplayan Toprak,engellilerle ilgili çalışmaların yapılmadığını söyleyerek engelliler konusunda “Dikilide yapacağımız projeler ile tüm engelleri kaldırmaya söz veriyorum” dedi.
İzmir'in Dikili ilçesinde AK Parti’den aday adaylığını açıklayan Özgür Toprak, katıldığı canlı yayında Dikili ilçesinde yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini değerlendirdi.

Katıldığı TV programında Murat Karakaş'ın sorularına yanıtlayan Özgür Toprak, Dikili'nin sorunları ve çözüm önerilerini bir bir sıraladı.

Dikili’nin alt yapı sorununun had safhaya ulaştığını belirten Toprak, az bir yağmur yağsa Dikili felç oluyor, yıllardır Dikili'de yaşıyoruz ivedi bir şekilde bu sorunların çözülmesi için gerekli alt yapı sorununu ilk etapta ele alacağız dedi.

  AK Parti Dikili aday adayı Toprak, Dikili’de taşınmazların satılması konusunda çözüm üretilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Toprak, "Dikili'nin taşınmazları nasıl satılmaz,bu formülünü biz biliyoruz” dedi. Bu zamana kadar neler satıldı kimse bilmiyor birilerinin bu konuya da açıklık getirmesi lazım ifadesini kullandı.

"Garajımızın halini görmeyen yok"

Koca bir ilçede garaj sorunu nasıl çözümlenmez diyen Toprak, ilçemize gelen misafirlerimize  burası bizim Garajımız demeye utanıyoruz ,bu sorun bizim başkanlığımıza Dikili halkının gündeminden acilen kalkacaktır dedi.

Diğer projelerinden biri olan dogalgaz hakkında, sorununun bir an önce çözülmesi gerektiğini söyleyen Özgür Toprak, "Doğalgaz yok diye ilçede kışın kalmak istemeyen vatandaşlarımız var. Onlar yılın altı yedi ayını Dikili'de geçiriyorlar, ama ısınma sorunu sebebi ile kış ayları yaklaştıkça ilçemizi terk ediyorlar. Bu sorun çözüldüğü an ilçemiz nüfus olarak da yükselecek, bizlerin daha sağlıklı hizmet etmemizi sağlayacak bu yatırım acilen hayata geçirilmelidir ” diye konuştu.

 

Dikili halkının yerel seçimlerde Dikili'ye hizmet edebilecek kişilere oy vermek istediğini ifade eden Toprak, “Dikili'nin kazanılması için, Dikili halkının kazanması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hizmet üretmeye tabip olduk, sorunları hep beraber çözmeye talip olduk ” ifadesini kullandı.

Özellikle engelli projeleri ile dikkatleri üzerine toplayan Toprak,engellilerle ilgili çalışmaların yapılmadığını söyleyerek engelliler konusunda “Dikilide yapacağımız projeler ile tüm engelleri kaldırmaya söz veriyorum” dedi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Derya Ka
(22.09.2023 20:37 - #301)
Çandarlı için ne yapacaksınız Çandarlı kan ağlıyor ne suyu var nede yolu daha neler neler
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.