Bayraklı'da minik öğrencilerden karikatür ve resim sergisi

EĞİTİM 01.11.2023 - 08:35, Güncelleme: 01.11.2023 - 08:35 1522+ kez okundu.
 

Bayraklı'da minik öğrencilerden karikatür ve resim sergisi

Bayraklı Belediyesi Anaokulları öğrencilerinin hazırladığı karikatür ve resim sergisi, Süvari Yüzbaşı Şerafettin Kültür ve Hizmet Merkezi’nde kapılarını açtı.
Bayraklı'da, Cumhuriyet'in 100.Yıldönümü kapsamında düzenlenen kutlamalara özel bir anı olarak, Süvari Yüzbaşı Şerafettin Kültür ve Hizmet Merkezi’nde, Bayraklı Belediyesi Anaokulları öğrencilerinin hazırladığı karikatür ve resim sergisi, vatandaşların beğenisine sunuldu. Serginin açılışını gerçekleştirerek vatandaşlarla birlikte sergiyi gezen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, eğitim-öğretim basamaklarının ilk adımında yer alan miniklere, eğitim hayatlarında başarılar diledi. Başkan Sandal ayrıca tüm vatandaşlara, karikatür ve resim sergisine katılmaları amacıyla çağrıda bulundu. Bayraklı Belediyesi'nin sosyal medya hesabından karikatür ve resim sergisine ilişkin yapılan paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi: "Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamalarına özel bir anı olarak, Bayraklı Bld Anaokulları öğrencilerinin Süvari Yzb. Şerafettin Kültür ve Hizmet Merkezi'nde düzenlediği karikatür sergisini beğeninize sunduk. Sergimizi ziyaret ederek, miniklerimize desteğinizi gösterebilirsiniz."
Bayraklı Belediyesi Anaokulları öğrencilerinin hazırladığı karikatür ve resim sergisi, Süvari Yüzbaşı Şerafettin Kültür ve Hizmet Merkezi’nde kapılarını açtı.

Bayraklı'da, Cumhuriyet'in 100.Yıldönümü kapsamında düzenlenen kutlamalara özel bir anı olarak, Süvari Yüzbaşı Şerafettin Kültür ve Hizmet Merkezi’nde, Bayraklı Belediyesi Anaokulları öğrencilerinin hazırladığı karikatür ve resim sergisi, vatandaşların beğenisine sunuldu.

f9wbyv6wcaaz0p2.jpg

Serginin açılışını gerçekleştirerek vatandaşlarla birlikte sergiyi gezen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, eğitim-öğretim basamaklarının ilk adımında yer alan miniklere, eğitim hayatlarında başarılar diledi. Başkan Sandal ayrıca tüm vatandaşlara, karikatür ve resim sergisine katılmaları amacıyla çağrıda bulundu.

Bayraklı Belediyesi'nin sosyal medya hesabından karikatür ve resim sergisine ilişkin yapılan paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi:

"Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamalarına özel bir anı olarak, Bayraklı Bld Anaokulları öğrencilerinin Süvari Yzb. Şerafettin Kültür ve Hizmet Merkezi'nde düzenlediği karikatür sergisini beğeninize sunduk. Sergimizi ziyaret ederek, miniklerimize desteğinizi gösterebilirsiniz."

f9wby3mwwaavfyj.jpg

f9wbzd7xeaahhkv.jpg

f9wb-46xyaa8rni.jpg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.