Buca Belediyesi'nden 'Cinsiyete Dayalı Şiddet' semineri

EGE HABERLERİ 22.11.2023 - 08:39, Güncelleme: 22.11.2023 - 08:39 3836+ kez okundu.
 

Buca Belediyesi'nden 'Cinsiyete Dayalı Şiddet' semineri

Buca Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü sebebiyle seminer düzenleyecek.
Toplumsal cinsiyet, kadına yönelik şiddet ve şiddetle mücadele gibi konularda önemli etkinliklere imza atan Buca Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla bir seminer düzenleyecek. İzmir Kadın Dayanışma Derneği iş birliğinde düzenlenen, "Cinsiyete Dayalı Şiddetin Kaynağı, Nedenleri ve Mücadele Mekanizmaları" konulu seminer, 23 Kasım Perşembe günü saat 14.00'te, Kadın Aktivite Merkezi Kız Kardeşlik Salonu'nda gerçekleşecek. Seminerde, İzmir Kadın Dayanışma Derneği'nden Psikolog Seher Gündoğan, KİHEP Eğiticisi Ayla Erdoğan ve Gülseren Demir, konuşmacı olarak yer alacak.
Buca Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü sebebiyle seminer düzenleyecek.

Toplumsal cinsiyet, kadına yönelik şiddet ve şiddetle mücadele gibi konularda önemli etkinliklere imza atan Buca Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla bir seminer düzenleyecek. İzmir Kadın Dayanışma Derneği iş birliğinde düzenlenen, "Cinsiyete Dayalı Şiddetin Kaynağı, Nedenleri ve Mücadele Mekanizmaları" konulu seminer, 23 Kasım Perşembe günü saat 14.00'te, Kadın Aktivite Merkezi Kız Kardeşlik Salonu'nda gerçekleşecek.

Seminerde, İzmir Kadın Dayanışma Derneği'nden Psikolog Seher Gündoğan, KİHEP Eğiticisi Ayla Erdoğan ve Gülseren Demir, konuşmacı olarak yer alacak.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.