Başkan Tugay iş insanları ile bir araya geldi

İŞ DÜNYASI/SEKTÖRLER 24.11.2023 - 08:05, Güncelleme: 24.11.2023 - 08:05 1409+ kez okundu.
 

Başkan Tugay iş insanları ile bir araya geldi

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Karşıyaka'daki iş insanları ve dernek yöneticileriyle buluştu. Buluşmada ilçedeki iş ve ticaret hayatı ile markalaşmanın önemi konuşuldu.
Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, ilçedeki iş insanları ve yeni kurulan İzmir Mobilya Pazarlamacıları Derneği’nin yöneticileri ile bir araya geldi. Bostanlı Esnaf, Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (BESİAD) ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada, ilçedeki iş ve ticaret hayatı ile markalaşmanın önemi ele alındı. BESİAD Başkanı Sami Arslan’a görevinde başarılar dileyen Başkan Tugay, sosyal medya hesabından buluşmaya ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Bostanlı Esnaf, Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (BESİAD) ev sahipliğinde, Karşıyaka'mızın iş insanlarıyla ve yeni kurulan İzmir Mobilya Pazarlamacıları Derneği’nin yöneticileriyle bir araya geldik. Karşıyaka’mızın iş ve ticaret hayatını konuştuk, markalaşmanın önemine değindik. BESİAD Başkanı Sami Arslan’a yeni görevinde başarılar diliyor nazik ev sahipliği için teşekkür ediyorum."  
Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Karşıyaka'daki iş insanları ve dernek yöneticileriyle buluştu. Buluşmada ilçedeki iş ve ticaret hayatı ile markalaşmanın önemi konuşuldu.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, ilçedeki iş insanları ve yeni kurulan İzmir Mobilya Pazarlamacıları Derneği’nin yöneticileri ile bir araya geldi. Bostanlı Esnaf, Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (BESİAD) ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada, ilçedeki iş ve ticaret hayatı ile markalaşmanın önemi ele alındı.

f-ntxbkxsaapg0v.jpg

BESİAD Başkanı Sami Arslan’a görevinde başarılar dileyen Başkan Tugay, sosyal medya hesabından buluşmaya ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

" Bostanlı Esnaf, Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (BESİAD) ev sahipliğinde, Karşıyaka'mızın iş insanlarıyla ve yeni kurulan İzmir Mobilya Pazarlamacıları Derneği’nin yöneticileriyle bir araya geldik. Karşıyaka’mızın iş ve ticaret hayatını konuştuk, markalaşmanın önemine değindik. BESİAD Başkanı Sami Arslan’a yeni görevinde başarılar diliyor nazik ev sahipliği için teşekkür ediyorum."

 

f-ntxkgxoaaw7hi.jpg

f-ntqu8wkaa-mel.jpg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.