Adalet Bakanı Yılmaz Tunç İzmir’de

GÜNDEM/GÜNCEL 05.01.2024 - 12:04, Güncelleme: 05.01.2024 - 12:04 1143+ kez okundu.
 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç İzmir’de

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç İzmir’de
İzmir'de 5 Ocak 2017 tarihinde İzmir Adliyesi’ne yönelik terör saldırısını hayatı pahasını önleyen şehit polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can, saygı ve minnetle anılıyor. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İzmir Adliyesinde iki vatan evladını için gerçekleştirilecek olan törene katılmak için İzmir’e geldi. Terör örgütü PKK’nın 5 Ocak 2017 tarihinde İzmir Adliyesine yönelik hain saldırısında facianın önüne geçmek için canını siper eden polis memur Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can, şehadetlerinin 7’nci yıl dönümünde minnetle anılıyor. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan törene katılmak için İzmir’e geldi. Bakan Tunç, İzmir Adliyesindeki tören öncesi İzmir Valiliği’ni ziyaret etti. Bakan Tunç’u İzmir Valisi Süleyman Elban karşılarken, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Milliyeti hareket Partisi (MHP) Veysel Şahin ve AK Parti İzmir Milletvekilleri de hazır bulundu.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç İzmir’de

İzmir'de 5 Ocak 2017 tarihinde İzmir Adliyesi’ne yönelik terör saldırısını hayatı pahasını önleyen şehit polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can, saygı ve minnetle anılıyor. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İzmir Adliyesinde iki vatan evladını için gerçekleştirilecek olan törene katılmak için İzmir’e geldi.

Terör örgütü PKK’nın 5 Ocak 2017 tarihinde İzmir Adliyesine yönelik hain saldırısında facianın önüne geçmek için canını siper eden polis memur Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can, şehadetlerinin 7’nci yıl dönümünde minnetle anılıyor. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan törene katılmak için İzmir’e geldi. Bakan Tunç, İzmir Adliyesindeki tören öncesi İzmir Valiliği’ni ziyaret etti. Bakan Tunç’u İzmir Valisi Süleyman Elban karşılarken, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Milliyeti hareket Partisi (MHP) Veysel Şahin ve AK Parti İzmir Milletvekilleri de hazır bulundu.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.