Bergama İyi Partide Büyük Ýıkım

EGE HABERLERİ 08.01.2024 - 23:20, Güncelleme: 08.01.2024 - 23:20 4582+ kez okundu.
 

Bergama İyi Partide Büyük Ýıkım

İyi Partide Bergama'da 100 Aşkın İstifa oldu.
Tahsin TUNA/Bergama İyi Partinin  kuruluşundan bu yana Bergama İyi Parti'de Şok Eden İstifalar yaşandı ve parti dağıldı.  İlçe teşkilatında Bergama İlçe Başkanı olarak yıĺlarca hizmet veren Eğitimci Nuri’ Çiftçi yönetim Kurulundan 30 kişiyle istifa ettiklerini bu durumdan sonrada teşkilat üyesinden yaklaşık  100 partilinin istifa ettikleri açıkladı.  Belediye Başkanlığına aday adayı olmak için İlce Teşkilat Başkanlığından istifa eden Nuri Çiftçi'nin partisinden 100 kişilik bir grup ile toplu istifa ettiği ve bu istifanın 300 kişiyi bulacağını açıkladı. Eğitimci  Nuri Çiftçi, Gazeteci Tahsin Tuna'ya yaptığı ozel açıklamasında ise istifa nedenini şu şekilde değerlendirdi. “Ben oyunu kuralına göre oynarım.  Belediye başkan aday adaylığı için basın açıklaması yapmadan önce Büyükşehir belediye başkan adayımız Sayın Ümit Özlale yi telefonla aradım.  Telefonumu açmadı. Geriye de dönmedi. Sonra basın açıklaması yapacağım metni Ümit hocama attım   Ümit hocam yine hiçbir cevap vermedi.  Ben açıklamamı pazartesi günü yaptım.   Ümit hocamın o gün Dikili’ye ve Bergama’ya programı varmış,  Bergama‘da gazeteciler, ‘Hocam Bergama belediye başkan adayı belli mi demişler’ Ümit hocam da, “Kimin olacağını bilmiyorum ama eski ilçe başkanı olmayacak demiş.  Saygı duyuyorum  30 başkan adayı belirlenirken söz sahibi olmak isteyebilir. Ama ben bu cevabı kendisinden duymak isterdim.  Medyadan öğrenmek istemezdim  Bu doğru mudur diye kendisine sordum WhatsApp‘tan evet doğru dedi. Demek ki bana ihtiyacınız yok dedim. İstifa edebilirim sözcüğünü dile getirdim. Yine de bana dönmedi  O günden bugüne bekledim hiçbir gelişme olmadı. Ben bu yaştan sonra birilerine yalakalık yapacak biri değilim. Bu partinin kurucu ilçe başkanıyım. Bugüne kadar da üç kongre kazanarak ilçe Başkanı oldum. Fakat etrafımızda o kadar çok tatlı kurnaz insan var ki  Ben belediye başkan aday adaylığı başvurumu yaptım 15.000 TL başvuru ücretini yatırmayacağımı söyledim.  Eski günlerde yaptığım harcamalara saysın parti dedim. Ertesi gün kendini bağımsız medya mensubu olarak yorumlayan Murat bey, dekont göster dekont göster diye radyoda bağırıyordu.  İyi partide işlerin nasıl yürüdüğü çok açık açık  net bir şekilde  ortadaydı. Bu olaylarda bunların kanıtı. Kısacası bu partide bugüne kadar hiçbir şey talep etmedim. Doğru aday ben olduğum için bu konuda ısrar ısrar kıldım. Dedim ya tatlı çuk kurnazları yalakalık yaparak arkamdan iş çevirerek adaylığımı engellediler, yada bu olay yanlış olduğu için  Yanlışa ortak olmama ve yanlış insanların değirmenine su taşımamak adına bugün istifa ettim” dedi.   
İyi Partide Bergama'da 100 Aşkın İstifa oldu.

Tahsin TUNA/Bergama İyi Partinin  kuruluşundan bu yana Bergama İyi Parti'de Şok Eden İstifalar yaşandı ve parti dağıldı. 

İlçe teşkilatında Bergama İlçe Başkanı olarak yıĺlarca hizmet veren Eğitimci Nuri’ Çiftçi yönetim Kurulundan 30 kişiyle istifa ettiklerini bu durumdan sonrada teşkilat üyesinden yaklaşık  100 partilinin istifa ettikleri açıkladı. 

Belediye Başkanlığına aday adayı olmak için İlce Teşkilat Başkanlığından istifa eden Nuri Çiftçi'nin partisinden 100 kişilik bir grup ile toplu istifa ettiği ve bu istifanın 300 kişiyi bulacağını açıkladı.

Eğitimci  Nuri Çiftçi, Gazeteci Tahsin Tuna'ya yaptığı ozel açıklamasında ise istifa nedenini şu şekilde değerlendirdi.

“Ben oyunu kuralına göre oynarım.  Belediye başkan aday adaylığı için basın açıklaması yapmadan önce Büyükşehir belediye başkan adayımız Sayın Ümit Özlale yi telefonla aradım.  Telefonumu açmadı. Geriye de dönmedi. Sonra basın açıklaması yapacağım metni Ümit hocama attım  

Ümit hocam yine hiçbir cevap vermedi.  Ben açıklamamı pazartesi günü yaptım.   Ümit hocamın o gün Dikili’ye ve Bergama’ya programı varmış,  Bergama‘da gazeteciler, ‘Hocam Bergama belediye başkan adayı belli mi demişler’

Ümit hocam da, “Kimin olacağını bilmiyorum ama eski ilçe başkanı olmayacak demiş.  Saygı duyuyorum 

30 başkan adayı belirlenirken söz sahibi olmak isteyebilir. Ama ben bu cevabı kendisinden duymak isterdim. 

Medyadan öğrenmek istemezdim 

Bu doğru mudur diye kendisine sordum WhatsApp‘tan evet doğru dedi. Demek ki bana ihtiyacınız yok dedim. İstifa edebilirim sözcüğünü dile getirdim. Yine de bana dönmedi 

O günden bugüne bekledim hiçbir gelişme olmadı. Ben bu yaştan sonra birilerine yalakalık yapacak biri değilim. Bu partinin kurucu ilçe başkanıyım. Bugüne kadar da üç kongre kazanarak ilçe Başkanı oldum. Fakat etrafımızda o kadar çok tatlı kurnaz insan var ki  Ben belediye başkan aday adaylığı başvurumu yaptım 15.000 TL başvuru ücretini yatırmayacağımı söyledim. 

Eski günlerde yaptığım harcamalara saysın parti dedim. Ertesi gün kendini bağımsız medya mensubu olarak yorumlayan Murat bey, dekont göster dekont göster diye radyoda bağırıyordu. 

İyi partide işlerin nasıl yürüdüğü çok açık açık  net bir şekilde  ortadaydı.

Bu olaylarda bunların kanıtı. Kısacası bu partide bugüne kadar hiçbir şey talep etmedim. Doğru aday ben olduğum için bu konuda ısrar ısrar kıldım. Dedim ya tatlı çuk kurnazları yalakalık yaparak arkamdan iş çevirerek adaylığımı engellediler, yada bu olay yanlış olduğu için 

Yanlışa ortak olmama ve yanlış insanların değirmenine su taşımamak adına bugün istifa ettim” dedi. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.