Başkan İduğ: Sağlıklı yaşam bir adım ötede!

TARIM/HAYVANCILIK/DENİZ (Medya ege) - Medya ege | 11.01.2024 - 08:25, Güncelleme: 11.01.2024 - 09:20 1907+ kez okundu.
 

Başkan İduğ: Sağlıklı yaşam bir adım ötede!

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, düzenledikleri eğitimlerine ilişkin "Sağlıklı yaşam bir adım ötede!" yorumunu yaptı.
Bornovalıları birbirinden değerli tarım uzmanları ve deneyimli konuşmacılarla buluşturan Bornova Belediyesi, Mikro Filiz Yetiştiriciliği Eğitimi düzenledi. Eğitimde, Organik Tarım Teknikeri ve Danışman Nazan Özdoğan, mikro filizlerin nasıl yetiştiğini, nasıl tüketilmesi gerektiğini detayları ile anlattı. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, eğitime ilişkin sosyal medya hesabından bir video paylaşarak, tarıma verdikleri öneme işaret ettti. Başkan Dr. İduğ, paylaşımında "Kendisi küçük, besin değeri büyük Üreticiyi ve tüketiciyi bilgilendirme amacıyla düzenlediğimiz tarıma yönelik eğitimlerimizde bu hafta “Mikro Filiz Yetiştiriciliği” konusunu ele aldık. Eğitimimizde mikro filizlerin nasıl yetiştiğini, sağlığımıza olan faydalarını ve doğru tüketim yöntemlerini konuştuk. Sağlıklı bir yaşam bir adım ötede!" sözlerine yer verdi. Öte yandan Bornova Belediyesi, düzenlediği tarım eğitimleri ile, sürdürülebilir tarım farkındalığı yaratıyor. Belediye, Mantar Yetiştiriciği Eğitimi, Arıcılık, Zeytincilik, Lavanta Yetiştiriciliği, geri dönüşüm atölyeleri gibi eğitimlerle vatandaşların farkındalığını arttıran çalışmalara imza atıyor.  
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, düzenledikleri eğitimlerine ilişkin "Sağlıklı yaşam bir adım ötede!" yorumunu yaptı.

Bornovalıları birbirinden değerli tarım uzmanları ve deneyimli konuşmacılarla buluşturan Bornova Belediyesi, Mikro Filiz Yetiştiriciliği Eğitimi düzenledi.

Eğitimde, Organik Tarım Teknikeri ve Danışman Nazan Özdoğan, mikro filizlerin nasıl yetiştiğini, nasıl tüketilmesi gerektiğini detayları ile anlattı.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, eğitime ilişkin sosyal medya hesabından bir video paylaşarak, tarıma verdikleri öneme işaret ettti.

attachment-1880-1-36ded8ec9c41d4c69f67d1f339791637-1695109949.jpeg

Başkan Dr. İduğ, paylaşımında "Kendisi küçük, besin değeri büyük Üreticiyi ve tüketiciyi bilgilendirme amacıyla düzenlediğimiz tarıma yönelik eğitimlerimizde bu hafta “Mikro Filiz Yetiştiriciliği” konusunu ele aldık. Eğitimimizde mikro filizlerin nasıl yetiştiğini, sağlığımıza olan faydalarını ve doğru tüketim yöntemlerini konuştuk. Sağlıklı bir yaşam bir adım ötede!" sözlerine yer verdi.

bornova-bamyasi-fidanligi.jpeg

Öte yandan Bornova Belediyesi, düzenlediği tarım eğitimleri ile, sürdürülebilir tarım farkındalığı yaratıyor.

attachment-3020-2-5a73699f1408c3f654b4b2da76bee2a5-1704874375.jpg

Belediye, Mantar Yetiştiriciği Eğitimi, Arıcılık, Zeytincilik, Lavanta Yetiştiriciliği, geri dönüşüm atölyeleri gibi eğitimlerle vatandaşların farkındalığını arttıran çalışmalara imza atıyor.

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.