Karşıyakalılar Kitap Kulübü'nde buluşuyor

KÜLTÜR-SANAT/EDEBİYAT (Medya ege) - Medya ege | 11.01.2024 - 08:30, Güncelleme: 11.01.2024 - 08:30 1261+ kez okundu.
 

Karşıyakalılar Kitap Kulübü'nde buluşuyor

Karşıyaka'da 'Kitap Kulübü' buluşmaları devam ediyor
Karşıyaka Belediyesi tarafından başlatılan Kitap Kulübü buluşmalarında bu ay, Ben Lerner’in Atocha’dan Ayrılış adlı eseri ele alınarak kitap üzerine düşünceler paylaşılacak. Funda Sakaoğlu Eryek'in moderatörlüğünü yapacağı buluşma, 12 Ocak günü saat 11.00'de Çarşı Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. 'Kitap Kulübü' projesi ile okuma alışkanlığının artmasına katkı sağlamayı ve toplumda kitap sevgisini artırmayı hedefleyen Karşıyaka Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; "Kitap Kulübümüzün, Funda Sakaoğlu Eryek moderatörlüğünde, 12 Ocak 2024 Cuma günü saat 11.00’da Çarşı Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek toplantısında Ben Lerner’in Atocha’dan Ayrılış adlı eserini inceleyeceğiz. Tüm Karşıyakalı kitapseverleri bekliyoruz" ifadelerine yer verildi.
Karşıyaka'da 'Kitap Kulübü' buluşmaları devam ediyor

Karşıyaka Belediyesi tarafından başlatılan Kitap Kulübü buluşmalarında bu ay, Ben Lerner’in Atocha’dan Ayrılış adlı eseri ele alınarak kitap üzerine düşünceler paylaşılacak.

Funda Sakaoğlu Eryek'in moderatörlüğünü yapacağı buluşma, 12 Ocak günü saat 11.00'de Çarşı Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

'Kitap Kulübü' projesi ile okuma alışkanlığının artmasına katkı sağlamayı ve toplumda kitap sevgisini artırmayı hedefleyen Karşıyaka Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; "Kitap Kulübümüzün, Funda Sakaoğlu Eryek moderatörlüğünde, 12 Ocak 2024 Cuma günü saat 11.00’da Çarşı Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek toplantısında Ben Lerner’in Atocha’dan Ayrılış adlı eserini inceleyeceğiz. Tüm Karşıyakalı kitapseverleri bekliyoruz" ifadelerine yer verildi.

gdef2yqxoaabeyi.jpg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.