İzmir'in bürokratları, Belediye Başkan Adayı oldu

EGE HABERLERİ 27.01.2024 - 22:54, Güncelleme: 27.01.2024 - 22:54 3228+ kez okundu.
 

İzmir'in bürokratları, Belediye Başkan Adayı oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı Aday Tanıtım Toplantısı'nda İzmir'de görev yapan iki bürokratın belediye başkan adaylığını açıkladı.
Uzun süren çalışmalar sonunda, ilçelerinde çok sevildiği ve memnuniyet oranlarının yüksek oluşu üzerine, aday adaylığı başvurusu yapan İzmir Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç uzun süre kaymakamlık yaptığı Karabağlar'dan, Karaburun Kaymakamı Eyüp Kaykaç yine görev yaptığı Karaburun'dan AK Parti'nin Belediye Başkanı Adayı oldu. Görev yapmış oldukları ilçelerinde yapmış oldukları sosyal dokunuşlarla halkın beğenisini toplayan ve desteğini alan bürokratlar, kamuoyu yoklamaları ve anket çalışmalarında da bu durumu belgeledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı Aday Tanıtım Toplantısı'nda İzmir'de görev yapan iki bürokratın belediye başkan adaylığını açıkladı.


Uzun süren çalışmalar sonunda, ilçelerinde çok sevildiği ve memnuniyet oranlarının yüksek oluşu üzerine, aday adaylığı başvurusu yapan İzmir Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç uzun süre kaymakamlık yaptığı Karabağlar'dan, Karaburun Kaymakamı Eyüp Kaykaç yine görev yaptığı Karaburun'dan AK Parti'nin Belediye Başkanı Adayı oldu.

Görev yapmış oldukları ilçelerinde yapmış oldukları sosyal dokunuşlarla halkın beğenisini toplayan ve desteğini alan bürokratlar, kamuoyu yoklamaları ve anket çalışmalarında da bu durumu belgeledi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.