Görkem Duman Kimdir?

KÜLTÜR-SANAT/EDEBİYAT 30.01.2024 - 21:43, Güncelleme: 30.01.2024 - 21:43 1425+ kez okundu.
 

Görkem Duman Kimdir?

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi), 2024 yerel seçimlerinde Buca ilçesinin Belediye Başkan Adayı olarak Görkem Duman'ı açıkladı.
 Görkem Duman, kişisel ve profesyonel hayatıyla Buca'nın geleceğine katkı sağlama amacıyla bu önemli göreve talip oldu. İşte Görkem Duman'ın profil bilgileri: 2024 yerel seçimlerine yönelik hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Buca ilçesi için Belediye Başkan Adayını açıkladı. Bu önemli göreve aday gösterilen isim ise Görkem Duman oldu. Görkem Duman, Buca'nın geleceği için kritik bir rol üstlenmeye aday olmuş durumda. İşte Görkem Duman'ın ayrıntılı profil bilgileri: Görkem Duman Kimdir? Doğum Tarihi: 27 Haziran 1988 Doğum Yeri: İzmir, Buca Eğitim Bilgileri: İlkokul: Meşkure Şamlı İlköğretim Okulu, Buca Lise: Betontaş Anadolu Lisesi, Buca Meslek Yüksekokulu: Celal Bayar Üniversitesi, İnşaat Teknolojisi Bölümü Lisans: Anadolu Üniversitesi, İşletme Bölümü (2013) Dokuz Eylül Üniversitesi: Mimarlık Bölümü (2021) İş Deneyimi Üniversite eğitimi sürecinde, aile şirketinde inşaat faaliyetlerine katılarak önemli bir iş deneyimi edindi. Mimarlık eğitimini tamamladıktan sonra, kendi mimarlık ofisini kurarak serbest meslek hayatına adım attı.
CHP (Cumhuriyet Halk Partisi), 2024 yerel seçimlerinde Buca ilçesinin Belediye Başkan Adayı olarak Görkem Duman'ı açıkladı.

 Görkem Duman, kişisel ve profesyonel hayatıyla Buca'nın geleceğine katkı sağlama amacıyla bu önemli göreve talip oldu.

İşte Görkem Duman'ın profil bilgileri:

2024 yerel seçimlerine yönelik hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Buca ilçesi için Belediye Başkan Adayını açıkladı. Bu önemli göreve aday gösterilen isim ise Görkem Duman oldu. Görkem Duman, Buca'nın geleceği için kritik bir rol üstlenmeye aday olmuş durumda. İşte Görkem Duman'ın ayrıntılı profil bilgileri:

Görkem Duman Kimdir?
Doğum Tarihi: 27 Haziran 1988
Doğum Yeri: İzmir, Buca
Eğitim Bilgileri:
İlkokul: Meşkure Şamlı İlköğretim Okulu, Buca
Lise: Betontaş Anadolu Lisesi, Buca
Meslek Yüksekokulu: Celal Bayar Üniversitesi, İnşaat Teknolojisi Bölümü
Lisans: Anadolu Üniversitesi, İşletme Bölümü (2013)
Dokuz Eylül Üniversitesi: Mimarlık Bölümü (2021)
İş Deneyimi
Üniversite eğitimi sürecinde, aile şirketinde inşaat faaliyetlerine katılarak önemli bir iş deneyimi edindi. Mimarlık eğitimini tamamladıktan sonra, kendi mimarlık ofisini kurarak serbest meslek hayatına adım attı.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.