Çağatay Güç Kimdir?

KÜLTÜR-SANAT/EDEBİYAT 30.01.2024 - 21:52, Güncelleme: 30.01.2024 - 21:57 1373+ kez okundu.
 

Çağatay Güç Kimdir?

Pek çok ilçede belediye başkan adayları netleşirken, İzmir'in Aliağa ilçesinde CHP'nin adayı Çağatay Güç olarak açıklandı.
Peki, Çağatay Güç kimdir? İşte Çağatay Güç'ün hayatı, kariyeri ve siyasi geçmişi: Siyasi Kariyeri Çağatay Güç'ün siyasi kariyeri, CHP'nin İskenderun'da belediye başkanlığına aday gösterdiği 2009 yerel seçimleriyle başladı. O dönemde CHP adayı Yusuf Hamit Civelek için seçim çalışmalarında etkin bir rol üstlendi. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra Aliağa'ya geri dönüş yaparak, CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları'nda görev aldı. 2010 yılında, 2 yıl süreyle CHP Aliağa Gençlik Kolları Başkanlığı'nı başarıyla yürüttü. Memuriyet görevi nedeniyle görevinden ayrılmak zorunda kalsa da, memuriyetten ayrıldıktan sonra 2010 anayasa referandumu ve 2011 genel seçimleri için aktif çalışmalarda bulundu ve CHP üyeliğine geri döndü. Evli ve kız çocuk babası olan Çağatay Güç, 31 Mart 2024 seçimlerinde Aliağa Belediye Başkanlığı için CHP'nin adayı olarak gösterildi. Bu seçim, ilçenin geleceğini belirleyecek ve Güç'ün liderliği altında Aliağa nasıl bir dönüşüm geçireceği merakla bekleniyor.
Pek çok ilçede belediye başkan adayları netleşirken, İzmir'in Aliağa ilçesinde CHP'nin adayı Çağatay Güç olarak açıklandı.

Peki, Çağatay Güç kimdir? İşte Çağatay Güç'ün hayatı, kariyeri ve siyasi geçmişi:

Siyasi Kariyeri
Çağatay Güç'ün siyasi kariyeri, CHP'nin İskenderun'da belediye başkanlığına aday gösterdiği 2009 yerel seçimleriyle başladı. O dönemde CHP adayı Yusuf Hamit Civelek için seçim çalışmalarında etkin bir rol üstlendi. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra Aliağa'ya geri dönüş yaparak, CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları'nda görev aldı. 2010 yılında, 2 yıl süreyle CHP Aliağa Gençlik Kolları Başkanlığı'nı başarıyla yürüttü.

Memuriyet görevi nedeniyle görevinden ayrılmak zorunda kalsa da, memuriyetten ayrıldıktan sonra 2010 anayasa referandumu ve 2011 genel seçimleri için aktif çalışmalarda bulundu ve CHP üyeliğine geri döndü.

Evli ve kız çocuk babası olan Çağatay Güç, 31 Mart 2024 seçimlerinde Aliağa Belediye Başkanlığı için CHP'nin adayı olarak gösterildi. Bu seçim, ilçenin geleceğini belirleyecek ve Güç'ün liderliği altında Aliağa nasıl bir dönüşüm geçireceği merakla bekleniyor.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.