Birlik ve Beraberlik içinde seçim sürecini degerlendirdik

GÜNDEM/GÜNCEL 02.02.2024 - 20:54, Güncelleme: 02.02.2024 - 20:54 3091+ kez okundu.
 

Birlik ve Beraberlik içinde seçim sürecini degerlendirdik

Bergama Belediye Başkan Adayı Dr.Sadık DOĞRUER yerel yönetim sürecini değerlendirmek üzere Mevcut Belediye Başkanı Hakan Koştu’yu ziyaret etti.
31 Mart 2024 yerel seçimleri için partilerin hazırlıkları devam ediyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin İzmir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladıktan sonra  Bergama Belediye Başkanı adayı da Kınık Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Sadık Doğruer oldu. Doğruer Bugün yerel yönetim sürecini degerlendirmek için Bergama Ak Parti ilçe Başkanı Sebahattin Güzel ile birlikte Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’yu ziyaret etti. Bergama Belediye Başkanı adayı Sadık Doğruer Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda  "Bergama Belediye Başkanımız Hakan Koştu’yu İlçe Başkanımız Sebahattin Güzel ile birlikte ziyaret ettik . Birlik beraberlik içinde yerel yönetim sürecini değerlendirdik. Bugüne kadar vermiş olduğu katkılardan dolayı başkanımız ve teşkilatımız adına teşekkür ederiz".dedi     
Bergama Belediye Başkan Adayı Dr.Sadık DOĞRUER yerel yönetim sürecini değerlendirmek üzere Mevcut Belediye Başkanı Hakan Koştu’yu ziyaret etti.

31 Mart 2024 yerel seçimleri için partilerin hazırlıkları devam ediyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin İzmir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladıktan sonra  Bergama Belediye Başkanı adayı da Kınık Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Sadık Doğruer oldu.
Doğruer Bugün yerel yönetim sürecini degerlendirmek için Bergama Ak Parti ilçe Başkanı Sebahattin Güzel ile birlikte Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’yu ziyaret etti.

Bergama Belediye Başkanı adayı Sadık Doğruer Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda 

"Bergama Belediye Başkanımız Hakan Koştu’yu İlçe Başkanımız Sebahattin Güzel ile birlikte ziyaret ettik .
Birlik beraberlik içinde yerel yönetim sürecini değerlendirdik. Bugüne kadar vermiş olduğu katkılardan dolayı başkanımız ve teşkilatımız adına teşekkür ederiz".dedi 

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.