CHP Balçova Adayı Yiğit, parti örgütüyle buluştu

SİYASET/POLİTİKA 08.02.2024 - 09:32, Güncelleme: 08.02.2024 - 09:32 1272+ kez okundu.
 

CHP Balçova Adayı Yiğit, parti örgütüyle buluştu

CHP Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün akşam saatlerinde parti örgütüyle buluştu.
Yerel seçim için partilerin belediye başkan adayları kamuoyuna duyurulduktan sonra belediye başkan adaylarının saha çalışmaları hızlandı. CHP Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit saha çalışmalarına bugün erken saatlerde başladı. Yiğit günün akşam saatlerinde de ziyaretlerini sürdürdü. Balçova’da CHP bayrağını rekor oyla  dalgalandırmak için CHP Balçova İlçe Başkanı Murat Aküzüm, Balçova İlçe Yönetim, Kadın Kolları Yönetimi ve Gençlik kollarıyla buluştu. Yaptığı ziyaretleri sosyal medyasında paylaşan Yiğit,’’ Girmedik sokak, çalmadık kapı bırakmayacak, birlik içinde son güne kadar yorulmadan çalışacağız’’ paylaşımını yaptı.   
CHP Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün akşam saatlerinde parti örgütüyle buluştu.

Yerel seçim için partilerin belediye başkan adayları kamuoyuna duyurulduktan sonra belediye başkan adaylarının saha çalışmaları hızlandı.

CHP Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit saha çalışmalarına bugün erken saatlerde başladı. Yiğit günün akşam saatlerinde de ziyaretlerini sürdürdü. Balçova’da CHP bayrağını rekor oyla  dalgalandırmak için CHP Balçova İlçe Başkanı Murat Aküzüm, Balçova İlçe Yönetim, Kadın Kolları Yönetimi ve Gençlik kollarıyla buluştu.

Yaptığı ziyaretleri sosyal medyasında paylaşan Yiğit,’’ Girmedik sokak, çalmadık kapı bırakmayacak, birlik içinde son güne kadar yorulmadan çalışacağız’’ paylaşımını yaptı. 

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.