Çandarlı'da motosiklet kazası

EGE HABERLERİ 08.02.2024 - 20:13, Güncelleme: 08.02.2024 - 22:31 9757+ kez okundu.
 

Çandarlı'da motosiklet kazası

İzmir’in Dikili ilçesi Çandarlı mahallesinde motosiklet kazasında 1 kişi hayatını kaybetti 2 kişi yaralandı
İzmir’in Dikili ilçesi Çandarlı mahallesinde karşıdan karşıya geçmek isteyen bir kişiye Motorsiklet çarptı. Çarpmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü (Y.S 2008 doğumlu ) ve yolcu (H.B 2010 doğumlu )yere düşerken yaralandığı ,çarptığı kişinin ise ağır yaralandığı bilgisine ulaşıldı . Yaralılar sağlık ekiplerince  ile Bergama devlet hastanesine kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.  Alınan son dakika bilğisine göre ağır yaralı olarak hastahaneye kaldırılan Halide Bengül (70) tüm çabalara rağmen kurtarılamadı .  
İzmir’in Dikili ilçesi Çandarlı mahallesinde motosiklet kazasında 1 kişi hayatını kaybetti 2 kişi yaralandı

İzmir’in Dikili ilçesi Çandarlı mahallesinde karşıdan karşıya geçmek isteyen bir kişiye Motorsiklet çarptı.

Çarpmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü (Y.S 2008 doğumlu ) ve yolcu (H.B 2010 doğumlu )yere düşerken yaralandığı ,çarptığı kişinin ise ağır yaralandığı bilgisine ulaşıldı .

Yaralılar sağlık ekiplerince  ile Bergama devlet hastanesine kaldırıldı.

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

Alınan son dakika bilğisine göre ağır yaralı olarak hastahaneye kaldırılan Halide Bengül (70) tüm çabalara rağmen kurtarılamadı .

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.