Türk Hacker Grubu Sancak Muhafızları, PKK'nın Ateşin Çocukları İnisiyatifi'ni Hackledi

EGE HABERLERİ 01.07.2024 - 12:11, Güncelleme: 01.07.2024 - 12:11 2048 kez okundu.
 

Türk Hacker Grubu Sancak Muhafızları, PKK'nın Ateşin Çocukları İnisiyatifi'ni Hackledi

İzmir, Bursa ve Aydın’daki orman yangınlarını üstlenen PKK’nın Ateşin Çocukları İnisiyatifi'ne büyük darbe!
Türk hacker grubu Sancak Muhafızları, PKK terör örgütünün kolu olan Ateşin Çocukları İnisiyatifi'ne ait cihazları, veri tabanlarını ve data kayıtlarını hackledi. Bu kritik bilgiler, gerekli kurumlara iletti  Sancak Muhafızları'ndan Açıklama Sancak Muhafızları, yaptığı paylaşımda şunları söyledi: “İzmir, Bursa ve Aydın’daki orman yangınlarını terör örgütü PKK’nın şehir yapılanması Ateşin Çocukları İnisiyatifi üstlendi. Biz de Sancak Muhafızları olarak olan biteni izliyorduk. Telegram hesaplarını takibe alarak belli bir süre izledikten sonra operasyon düğmesine bastık. Size bu ülkede değil, dünyanın hiçbir alanında rahat yok. Siz ne kadar VPN kullansanız da, proxy veya deepfake konum kullansanız da unuttuğunuz bir şey var: sinyal aldığınız yer.”  Kullandıkları Mail Adresi ve Yapılanma - *E-posta Adresi: inisiyatifazarokenagir0@gmail.com - *Yapılanma Yerleri: Hollanda, Fransa, Almanya, İzmir, İstanbul Bu operasyonla birlikte, Ateşin Çocukları İnisiyatifi’nin iletişim ve organizasyon yapısı deşifre edildi. Türk hacker grubu, terör örgütlerine karşı yürüttüğü siber mücadeleye kararlılıkla devam ediyor.
İzmir, Bursa ve Aydın’daki orman yangınlarını üstlenen PKK’nın Ateşin Çocukları İnisiyatifi'ne büyük darbe!

Türk hacker grubu Sancak Muhafızları, PKK terör örgütünün kolu olan Ateşin Çocukları İnisiyatifi'ne ait cihazları, veri tabanlarını ve data kayıtlarını hackledi. Bu kritik bilgiler, gerekli kurumlara iletti

 Sancak Muhafızları'ndan Açıklama

Sancak Muhafızları, yaptığı paylaşımda şunları söyledi:
“İzmir, Bursa ve Aydın’daki orman yangınlarını terör örgütü PKK’nın şehir yapılanması Ateşin Çocukları İnisiyatifi üstlendi. Biz de Sancak Muhafızları olarak olan biteni izliyorduk. Telegram hesaplarını takibe alarak belli bir süre izledikten sonra operasyon düğmesine bastık. Size bu ülkede değil, dünyanın hiçbir alanında rahat yok. Siz ne kadar VPN kullansanız da, proxy veya deepfake konum kullansanız da unuttuğunuz bir şey var: sinyal aldığınız yer.”

 Kullandıkları Mail Adresi ve Yapılanma
- *E-posta Adresi: inisiyatifazarokenagir0@gmail.com
- *Yapılanma Yerleri: Hollanda, Fransa, Almanya, İzmir, İstanbul

Bu operasyonla birlikte, Ateşin Çocukları İnisiyatifi’nin iletişim ve organizasyon yapısı deşifre edildi. Türk hacker grubu, terör örgütlerine karşı yürüttüğü siber mücadeleye kararlılıkla devam ediyor.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.