AK Parti Çiğli’den Çok Konuşulacak Proje: Her Salı Halk Günü

GÜNDEM/GÜNCEL (H E) - HABER EGE | 11.07.2024 - 13:20, Güncelleme: 11.07.2024 - 13:20 2812+ kez okundu.
 

AK Parti Çiğli’den Çok Konuşulacak Proje: Her Salı Halk Günü

İlçe Başkanı Oktay Özdemir, bu programlarla ilgili olarak, “Halkımızın sorunlarını çözmek, sıkıntılarını gidermek görevimiz” dedi.
Halk Günü Nedir? AK Parti Çiğli İlçe Başkanlığı, her Salı düzenlediği “Halk Günü” programları ile ilçe halkının istek ve sorunlarını doğru tespit ederek çözüm için gereken girişimleri yapıyor. Bu programlar, vatandaşla birebir yüz yüze gelmeyi sağlıyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Her zaman halkımızla birlikte olacaksınız. Onların dertlerine çare bulacaksınız” direktifleri üzerine başlatılan bu girişim, yönetim ve yürütme kurulu üyeleri ile yapılan istişarelerin sonucu olarak hayata geçirildi.  Başkan Özdemir’in Açıklamaları İlçe Başkanı Oktay Özdemir, bu toplantıları Salı günleri İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirdiklerini ve yoğun bir ilgi gördüklerini belirterek şunları söyledi:   - “Önemli bir seçim kampanyası geçirdik. Kampanya döneminde her alanda halkımızla olduk. Onların desteklerine teşekkür ediyoruz. Seçim bitti diye durmak yok. Yola devam diyoruz. Halkımızla bu kez ilçe binamızda buluşuyoruz. Onlar sıkıntılarını anlatıyor, biz çözüm için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz.” - “Partimize yoğun bir teveccüh var. Genellikle eğitim, sağlık ve bürokratik konularda bizden yardım istiyorlar. Biz de bunları not alıp ilgili yerlere ulaştırarak çözümüne yardımcı oluyoruz.” - “Bizleri ilçe binamıza kadar gelerek ziyaret eden tüm dava arkadaşlarımız ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” Halkla Birebir İletişim “Halk Günü” programları, AK Parti’nin milletle olan bağını güçlendirmeyi amaçlıyor. Vatandaşların sıkıntılarını birebir dinleyerek çözüm yolları arayan ilçe başkanlığı, özellikle eğitim, sağlık ve bürokratik konularda gelen talepleri not alarak ilgili mercilere iletiyor. Bu şekilde sorunların çözümüne katkı sağlanıyor. AK Parti Çiğli İlçe Başkanlığı’nın başlattığı bu proje, halkla birebir iletişimi artırarak onların sorunlarına çözüm bulmayı hedefliyor. Her Salı düzenlenen bu programlar, ilçe halkının istek ve ihtiyaçlarını doğru tespit etmek ve çözüm yolları aramak adına önemli bir adım.
İlçe Başkanı Oktay Özdemir, bu programlarla ilgili olarak, “Halkımızın sorunlarını çözmek, sıkıntılarını gidermek görevimiz” dedi.

Halk Günü Nedir?

AK Parti Çiğli İlçe Başkanlığı, her Salı düzenlediği “Halk Günü” programları ile ilçe halkının istek ve sorunlarını doğru tespit ederek çözüm için gereken girişimleri yapıyor. Bu programlar, vatandaşla birebir yüz yüze gelmeyi sağlıyor. Cumhurbaşkanı ve  AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Her zaman halkımızla birlikte olacaksınız. Onların dertlerine çare bulacaksınız” direktifleri üzerine başlatılan bu girişim, yönetim ve yürütme kurulu üyeleri ile yapılan istişarelerin sonucu olarak hayata geçirildi.

 Başkan Özdemir’in Açıklamaları

İlçe Başkanı Oktay Özdemir, bu toplantıları Salı günleri İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirdiklerini ve yoğun bir ilgi gördüklerini belirterek şunları söyledi:
 

- “Önemli bir seçim kampanyası geçirdik. Kampanya döneminde her alanda halkımızla olduk. Onların desteklerine teşekkür ediyoruz. Seçim bitti diye durmak yok. Yola devam diyoruz. Halkımızla bu kez ilçe binamızda buluşuyoruz. Onlar sıkıntılarını anlatıyor, biz çözüm için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz.”
- “Partimize yoğun bir teveccüh var. Genellikle eğitim, sağlık ve bürokratik konularda bizden yardım istiyorlar. Biz de bunları not alıp ilgili yerlere ulaştırarak çözümüne yardımcı oluyoruz.”
- “Bizleri ilçe binamıza kadar gelerek ziyaret eden tüm dava arkadaşlarımız ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.”

Halkla Birebir İletişim

“Halk Günü” programları, AK Parti’nin milletle olan bağını güçlendirmeyi amaçlıyor. Vatandaşların sıkıntılarını birebir dinleyerek çözüm yolları arayan ilçe başkanlığı, özellikle eğitim, sağlık ve bürokratik konularda gelen talepleri not alarak ilgili mercilere iletiyor. Bu şekilde sorunların çözümüne katkı sağlanıyor.

AK Parti Çiğli İlçe Başkanlığı’nın başlattığı bu proje, halkla birebir iletişimi artırarak onların sorunlarına çözüm bulmayı hedefliyor. Her Salı düzenlenen bu programlar, ilçe halkının istek ve ihtiyaçlarını doğru tespit etmek ve çözüm yolları aramak adına önemli bir adım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.