AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı: "AK Parti, Umudun ve Geleceğin Adıdır"

EGE HABERLERİ 14.08.2024 - 19:40, Güncelleme: 14.08.2024 - 19:40 5840+ kez okundu.
 

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı: "AK Parti, Umudun ve Geleceğin Adıdır"

AK Parti’nin 23. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir açıklama yapan AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, "AK Parti 23 yıldır umudun, geleceğin ve icraatın adıdır" dedi.
"AK Parti, Umudun ve Geleceğin Adıdır" Bursalı, partisinin sadece Türkiye’nin değil, dünyanın siyasi tarihine damgasını vurduğunu belirtti. "Türkiye’yi Muasır Medeniyetler Seviyesine Ulaştırmak İçin Çalışıyoruz" Bursalı, "Bir erdemliler hareketi olarak yola çıkan AK Parti, kurulduğu günden beri Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine koşar adımlarla ulaştırmak için gayret sarf etmektedir" diye konuştu. AK Parti’nin kuruluşundan bu yana birçok önemli değişim hamlesine imza attığını söyleyen Bursalı, 23 yıllık süreçte "millete hizmet" anlayışının merkezde olduğunu vurguladı. "Milletimizin Güvenini Boşa Çıkarmadık" "Millete hizmet yolunda Sayın Cumhurbaşkanımızın bitmeyen bir enerjisi var. Bizler de AK Parti’nin birer mensubu olarak onun bu enerjisine ayak uydurmak suretiyle milletimizin beklentilerini karşılamaya çalışıyoruz" diyen Bursalı, partisinin halktan aldığı güveni boşa çıkarmadığını belirtti. Bursalı, "Kurulduktan sonraki ilk seçimde milletin teveccühünü alan ve tek başına iktidar olan AK Parti, ülkemizi 22 yıldır aralıksız yönetme yetkisini milletin kendisinden aldı" dedi. "AK Parti Kadroları Ateşten Gömlek Giydi" AK Parti’nin, Türkiye’nin sancılı bir döneminde kurulduğunu ve hemen ardından iktidara geldiğini hatırlatan Bursalı, "O dönem, deyim yerindeyse ateşten bir gömlek giydi AK Parti kadroları. Hiç düşünmeden sadece elini değil bütün vücudunu taşın altına koydu" dedi. Bursalı, vesayet odaklarının yıpratma girişimlerine rağmen partinin millete olan sözünü ve umudunu koruduğunu söyledi. "Erdoğan’ın Yol Arkadaşı Olmaktan Şeref Duyuyorum" Bursalı, Türkiye’nin ekonomiden sağlığa, eğitimden ulaşıma, sosyal hizmetlerden çalışma hayatına birçok alanda önemli reformları AK Parti iktidarları döneminde hayata geçirdiğini belirtti. "Bizimkisi 23 yıllık bir aşk hikayesi, milletine aşık bir liderin destansı bir mücadelesi" diyen Bursalı, bu hikayede yer almaktan duyduğu onuru dile getirdi. "AK Parti’nin 23. Yıldönümünü Kutluyorum" Bursalı, açıklamasının sonunda "Bu vesileyle yol ve dava arkadaşı olmaktan şeref duyduğum Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, bana bu fırsatı verdiği için şükranlarımı arz ediyorum. AK Partimizin 23’üncü kuruluş yıldönümünü kutluyor; ülkemize ve milletimize aydınlığa açık, karanlığa kapalı güzel günler diliyorum" ifadelerini kullandı.
AK Parti’nin 23. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir açıklama yapan AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, "AK Parti 23 yıldır umudun, geleceğin ve icraatın adıdır" dedi.

"AK Parti, Umudun ve Geleceğin Adıdır"

Bursalı, partisinin sadece Türkiye’nin değil, dünyanın siyasi tarihine damgasını vurduğunu belirtti.

"Türkiye’yi Muasır Medeniyetler Seviyesine Ulaştırmak İçin Çalışıyoruz"

Bursalı, "Bir erdemliler hareketi olarak yola çıkan AK Parti, kurulduğu günden beri Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine koşar adımlarla ulaştırmak için gayret sarf etmektedir" diye konuştu. AK Parti’nin kuruluşundan bu yana birçok önemli değişim hamlesine imza attığını söyleyen Bursalı, 23 yıllık süreçte "millete hizmet" anlayışının merkezde olduğunu vurguladı.

"Milletimizin Güvenini Boşa Çıkarmadık"

"Millete hizmet yolunda Sayın Cumhurbaşkanımızın bitmeyen bir enerjisi var. Bizler de AK Parti’nin birer mensubu olarak onun bu enerjisine ayak uydurmak suretiyle milletimizin beklentilerini karşılamaya çalışıyoruz" diyen Bursalı, partisinin halktan aldığı güveni boşa çıkarmadığını belirtti. Bursalı, "Kurulduktan sonraki ilk seçimde milletin teveccühünü alan ve tek başına iktidar olan AK Parti, ülkemizi 22 yıldır aralıksız yönetme yetkisini milletin kendisinden aldı" dedi.

" AK Parti Kadroları Ateşten Gömlek Giydi"

AK Parti’nin, Türkiye’nin sancılı bir döneminde kurulduğunu ve hemen ardından iktidara geldiğini hatırlatan Bursalı, "O dönem, deyim yerindeyse ateşten bir gömlek giydi AK Parti kadroları. Hiç düşünmeden sadece elini değil bütün vücudunu taşın altına koydu" dedi. Bursalı, vesayet odaklarının yıpratma girişimlerine rağmen partinin millete olan sözünü ve umudunu koruduğunu söyledi.

"Erdoğan’ın Yol Arkadaşı Olmaktan Şeref Duyuyorum"

Bursalı, Türkiye’nin ekonomiden sağlığa, eğitimden ulaşıma, sosyal hizmetlerden çalışma hayatına birçok alanda önemli reformları AK Parti iktidarları döneminde hayata geçirdiğini belirtti. "Bizimkisi 23 yıllık bir aşk hikayesi, milletine aşık bir liderin destansı bir mücadelesi" diyen Bursalı, bu hikayede yer almaktan duyduğu onuru dile getirdi.

"AK Parti’nin 23. Yıldönümünü Kutluyorum"

Bursalı, açıklamasının sonunda "Bu vesileyle yol ve dava arkadaşı olmaktan şeref duyduğum Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, bana bu fırsatı verdiği için şükranlarımı arz ediyorum. AK Partimizin 23’üncü kuruluş yıldönümünü kutluyor; ülkemize ve milletimize aydınlığa açık, karanlığa kapalı güzel günler diliyorum" ifadelerini kullandı.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.