Babasını 4 parçaya ayırarak dereye attı! Bu nasıl bir evlat?

EGE HABERLERİ 22.09.2024 - 18:54, Güncelleme: 23.09.2024 - 10:25 2982+ kez okundu.
 

Babasını 4 parçaya ayırarak dereye attı! Bu nasıl bir evlat?

Edirne'nin Süloğlu ilçesinde önceki akşam kayıp ihbarında bulunulan Şerif Yalçın’ın cesedi, dere yatağında 4 parçaya ayrılmış halde bulundu.
Edirne'de yaşanan vahşi cinayet olayı, 58 yaşındaki Şerif Yalçın'ın kaybolduğuna dair yapılan ihbarla başladı ve acı bir gerçeği ortaya çıkardı. Kayıp ihbarını yapan Şerif Yalçın’ın oğlu Canberk Yalçın, jandarmaya babasının kaybolduğunu bildirmiş ve köyde arama çalışmalarına katılmıştı. Ancak Canberk Yalçın’ın çelişkili ifadeleri dikkat çekti. Jandarma ekiplerinin derinlemesine sorgusu sonucunda, Canberk Yalçın babasını öldürdüğünü itiraf etti. Cinayet sebebi olarak babasının başka bir kadınla evlenme planları ve köydeki 6 dönümlük tarlanın miras olarak bölüneceği korkusu ortaya çıktı. Canberk Yalçın, babasını tabanca ile öldürdüğünü ve cesedini parçalara ayırıp dere yatağına attığını açıkladı. Ayrıca, babasının kanlı elbiselerini evde yakmaya çalıştığı da belirlendi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından Canberk Yalçın, adliyeye sevk edilerek yargı süreci başlatıldı.  
Edirne'nin Süloğlu ilçesinde önceki akşam kayıp ihbarında bulunulan Şerif Yalçın’ın cesedi, dere yatağında 4 parçaya ayrılmış halde bulundu.

Edirne'de yaşanan vahşi cinayet olayı, 58 yaşındaki Şerif Yalçın'ın kaybolduğuna dair yapılan ihbarla başladı ve acı bir gerçeği ortaya çıkardı. Kayıp ihbarını yapan Şerif Yalçın’ın oğlu Canberk Yalçın, jandarmaya babasının kaybolduğunu bildirmiş ve köyde arama çalışmalarına katılmıştı. Ancak Canberk Yalçın’ın çelişkili ifadeleri dikkat çekti. Jandarma ekiplerinin derinlemesine sorgusu sonucunda, Canberk Yalçın babasını öldürdüğünü itiraf etti.

Cinayet sebebi olarak babasının başka bir kadınla evlenme planları ve köydeki 6 dönümlük tarlanın miras olarak bölüneceği korkusu ortaya çıktı. Canberk Yalçın, babasını tabanca ile öldürdüğünü ve cesedini parçalara ayırıp dere yatağına attığını açıkladı. Ayrıca, babasının kanlı elbiselerini evde yakmaya çalıştığı da belirlendi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından Canberk Yalçın, adliyeye sevk edilerek yargı süreci başlatıldı.

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.