Başkan Cemil Tugay, Gaziemir Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

EGE HABERLERİ 03.10.2024 - 11:16, Güncelleme: 03.10.2024 - 14:46 345 kez okundu.
 

Başkan Cemil Tugay, Gaziemir Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Gaziemir’in 16 mahalle muhtarıyla bir toplantıda bir araya gelerek mahallelerin taleplerini dinledi.
2025’te yatırımlar hızlanacak!  Başkan Tugay, Gaziemir’in İzmir’in en gözde ilçelerinden biri olacağını belirterek, 2025 yılında yatırımların hız kazanacağını müjdeledi. Toplantıya, Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Şükran Nurlu da katıldı. 2025 Yılında Yatırımlar Hızlanacak Başkan Cemil Tugay, muhtarların taleplerini dinlediği toplantıda Gaziemir’in geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Tugay, belediyelerin iç düzenlemelerinin tamamlanması için biraz zamana ihtiyaç olduğunu ancak 2025 yılı itibarıyla yatırımların hızlı bir şekilde hayata geçirileceğini belirtti. Gaziemir'in İzmir’in en güzel ilçelerinden biri olarak gördüğünü vurgulayan Tugay, “Gaziemir, önümüzdeki dönemde İzmir’in yıldız ilçelerinden biri olacak” dedi. Başkan Tugay, muhtarlara iletişim numarasını vererek, aralarındaki iletişimin güçlü olması gerektiğine dikkat çekti. “Ben bu göreve sizlere hizmet etmek için geldim. İzmir’de yaşayan herkese büyük saygı ve sevgim var. Sorunları zamanında bildirin ki en kısa sürede çözüm bulalım” ifadelerini kullandı. Sorunlara Yakından Takip Başkan Tugay, yerel yönetimlerin sorunları çözmek için yeni bir sistem üzerinde çalıştığını belirterek, Karşıyaka Belediye Başkanlığı döneminde muhtarlarla yakın ilişkiler kurarak birçok sorunu çözme fırsatı bulduğunu dile getirdi. “Muhtarlarımızın duyarlı yapısı bizim işimizi kolaylaştırıyor. Aramızda hiçbir duvar olmamalı. İyi hizmet için hep birlikte samimi bir iletişim içinde olmalıyız. Tek amacımız, güzel bir şehir için çalışmak ve mutlu olmak” dedi. Tugay, muhtarlardan gelecek her türlü talebin dikkate alınacağının altını çizdi. Başkan Işık: Gaziemir Kendini Ayrıcalıklı Hissediyor Toplantıda söz alan Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, Başkan Tugay’a teşekkür ederek, Gaziemir’in son beş yıl içinde büyük bir değişim yaşayacağını söyledi. Başkan Işık, “Başkanım sayesinde hem Gaziemir’i hem kendimi ayrıcalıklı hissediyorum. Projelerimizde bize her zaman destek oldu. Gaziemir’de kentleşme, trafik ve yol sorunlarının çözüleceğinden eminim” dedi. Toplantı, Gaziemir’in mahalle muhtarlarının taleplerinin dinlenmesi ve belediyenin gelecekteki projelerine dair bilgilendirmelerle sona erdi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Gaziemir’in 16 mahalle muhtarıyla bir toplantıda bir araya gelerek mahallelerin taleplerini dinledi.

2025’te yatırımlar hızlanacak!

 Başkan Tugay, Gaziemir’in İzmir’in en gözde ilçelerinden biri olacağını belirterek, 2025 yılında yatırımların hız kazanacağını müjdeledi. Toplantıya, Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık ve İzmir Büyükşehir Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Şükran Nurlu da katıldı.

2025 Yılında Yatırımlar Hızlanacak
Başkan Cemil Tugay, muhtarların taleplerini dinlediği toplantıda Gaziemir’in geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Tugay, belediyelerin iç düzenlemelerinin tamamlanması için biraz zamana ihtiyaç olduğunu ancak 2025 yılı itibarıyla yatırımların hızlı bir şekilde hayata geçirileceğini belirtti. Gaziemir'in İzmir’in en güzel ilçelerinden biri olarak gördüğünü vurgulayan Tugay, “Gaziemir, önümüzdeki dönemde İzmir’in yıldız ilçelerinden biri olacak” dedi. Başkan Tugay, muhtarlara iletişim numarasını vererek, aralarındaki iletişimin güçlü olması gerektiğine dikkat çekti. “Ben bu göreve sizlere hizmet etmek için geldim. İzmir’de yaşayan herkese büyük saygı ve sevgim var. Sorunları zamanında bildirin ki en kısa sürede çözüm bulalım” ifadelerini kullandı.

Sorunlara Yakından Takip
Başkan Tugay, yerel yönetimlerin sorunları çözmek için yeni bir sistem üzerinde çalıştığını belirterek, Karşıyaka Belediye Başkanlığı döneminde muhtarlarla yakın ilişkiler kurarak birçok sorunu çözme fırsatı bulduğunu dile getirdi. “Muhtarlarımızın duyarlı yapısı bizim işimizi kolaylaştırıyor. Aramızda hiçbir duvar olmamalı. İyi hizmet için hep birlikte samimi bir iletişim içinde olmalıyız. Tek amacımız, güzel bir şehir için çalışmak ve mutlu olmak” dedi. Tugay, muhtarlardan gelecek her türlü talebin dikkate alınacağının altını çizdi.

Başkan Işık: Gaziemir Kendini Ayrıcalıklı Hissediyor
Toplantıda söz alan Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, Başkan Tugay’a teşekkür ederek, Gaziemir’in son beş yıl içinde büyük bir değişim yaşayacağını söyledi. Başkan Işık, “Başkanım sayesinde hem Gaziemir’i hem kendimi ayrıcalıklı hissediyorum. Projelerimizde bize her zaman destek oldu. Gaziemir’de kentleşme, trafik ve yol sorunlarının çözüleceğinden eminim” dedi.

Toplantı, Gaziemir’in mahalle muhtarlarının taleplerinin dinlenmesi ve belediyenin gelecekteki projelerine dair bilgilendirmelerle sona erdi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.