İZELMAN Anaokulları, Yeni Okullarla 2024-2025 Eğitim Yılına Başladı

EGE HABERLERİ 03.10.2024 - 11:17, Güncelleme: 03.10.2024 - 14:27 190 kez okundu.
 

İZELMAN Anaokulları, Yeni Okullarla 2024-2025 Eğitim Yılına Başladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN Anaokulları, 2024-2025 eğitim-öğretim yılında dört yeni okul açarak okul sayısını 18’e yükseltti. Bu kapsamda toplamda bin 168 öğrenci, Kiraz'dan Dikili'ye kadar İzmir genelindeki anaokullarında eğitim görmeye başladı.
Yeni Okullar Açıldı 2024-2025 eğitim yılı için Buca Evka 1, Gaziemir, Bornova İnönü ve Çiğli Egekent bölgelerine açılan dört yeni anaokulu ile İZELMAN, okul öncesi eğitimi daha geniş bir kitleye ulaştırmayı hedefliyor. 18-72 ay arası çocuklara yönelik eğitim veren İZELMAN Anaokulları, toplamda 18 okulda hizmet veriyor. Öğrenciler, bilişsel, duygusal, motor, dil ve öz bakım becerilerini geliştiren temel eğitimin yanı sıra İngilizce, robotik kodlama, görsel sanatlar ve jimnastik gibi branş dersleri de alıyor. Sağlıklı ve Güvenli Eğitim Ortamı İZELMAN AŞ Genel Müdür Yardımcısı Merve Doğan Gürsel, İZELMAN Anaokulları olarak çocukların güvenli, hijyenik ve sağlıklı ortamlarda eğitim almalarının öncelikli olduğunu belirtti. Gürsel, “İZELMAN olarak yeni eğitim döneminde dört yeni okulumuzu hizmete açtık. Uzun yıllardır okul öncesi eğitimde hizmet veriyoruz ve ekonomik koşullarda daha fazla çocuğun eğitime erişimini sağlamaya çalışıyoruz. Okullarımızda sunduğumuz branş derslerle çocukların gelişimine katkıda bulunuyoruz. Aynı zamanda psikososyal birimimiz, ebeveynler ve çocuklarla sürekli iletişim kurarak onlara destek sağlıyor” dedi. Genel Müdürlükten Kaliteli Hizmet Vurgusu İZELMAN Anaokulları, İzmir’in pek çok bölgesinde okul öncesi eğitimde önemli bir yer tutuyor. Eğitim merkezleri arasında Aliağa, Ataşehir, Balçova Selçuk Yaşar, Beydağ, Bornova, Buca Evka 1, Dikili, Egekent gibi ilçelerde hizmet veren anaokulları yer alıyor. Eğitim programı çocukların gelişim süreçlerini desteklerken, aynı zamanda ailelerle iş birliği yapılarak psikososyal destek sağlanıyor.
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN Anaokulları, 2024-2025 eğitim-öğretim yılında dört yeni okul açarak okul sayısını 18’e yükseltti. Bu kapsamda toplamda bin 168 öğrenci, Kiraz'dan Dikili'ye kadar İzmir genelindeki anaokullarında eğitim görmeye başladı.

Yeni Okullar Açıldı

2024-2025 eğitim yılı için Buca Evka 1, Gaziemir, Bornova İnönü ve Çiğli Egekent bölgelerine açılan dört yeni anaokulu ile İZELMAN, okul öncesi eğitimi daha geniş bir kitleye ulaştırmayı hedefliyor. 18-72 ay arası çocuklara yönelik eğitim veren İZELMAN Anaokulları, toplamda 18 okulda hizmet veriyor. Öğrenciler, bilişsel, duygusal, motor, dil ve öz bakım becerilerini geliştiren temel eğitimin yanı sıra İngilizce, robotik kodlama, görsel sanatlar ve jimnastik gibi branş dersleri de alıyor.

Sağlıklı ve Güvenli Eğitim Ortamı

İZELMAN AŞ Genel Müdür Yardımcısı Merve Doğan Gürsel, İZELMAN Anaokulları olarak çocukların güvenli, hijyenik ve sağlıklı ortamlarda eğitim almalarının öncelikli olduğunu belirtti. Gürsel, “İZELMAN olarak yeni eğitim döneminde dört yeni okulumuzu hizmete açtık. Uzun yıllardır okul öncesi eğitimde hizmet veriyoruz ve ekonomik koşullarda daha fazla çocuğun eğitime erişimini sağlamaya çalışıyoruz. Okullarımızda sunduğumuz branş derslerle çocukların gelişimine katkıda bulunuyoruz. Aynı zamanda psikososyal birimimiz, ebeveynler ve çocuklarla sürekli iletişim kurarak onlara destek sağlıyor” dedi.

Genel Müdürlükten Kaliteli Hizmet Vurgusu

İZELMAN Anaokulları, İzmir’in pek çok bölgesinde okul öncesi eğitimde önemli bir yer tutuyor. Eğitim merkezleri arasında Aliağa, Ataşehir, Balçova Selçuk Yaşar, Beydağ, Bornova, Buca Evka 1, Dikili, Egekent gibi ilçelerde hizmet veren anaokulları yer alıyor. Eğitim programı çocukların gelişim süreçlerini desteklerken, aynı zamanda ailelerle iş birliği yapılarak psikososyal destek sağlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.